opener
Boka demo
Country

"Det känns bra att kunna följa vad Noah gör om dagarna."

Små barn, stora behov

Gör kravet på dokumentation mot läroplanen både lustfyllt och enklare. Kommunikation med vårdnadshavare likaså. Med en och samma inloggning kan vårdnadshavaren ta del av information om sina barn på både förskolan och grundskolan. InfoMentor för förskolan är ett verktyg som gör det möjligt att se dels var vi står idag, men även titta bakåt, och därmed ännu klarare kunna se framåt. Det handlar om små barn som utvecklas i snabb takt. Här finns möjlighet att fånga upp, reflektera och dokumentera och därmed synliggöra jobbet för alla. Dessutom laddat med en rad smarta funktioner som förenklar vardagen för både pedagog och vårdnadshavare.

InfoMentor Förskola

Tidslinje, möjlighet att skicka sms, e-post och smart portfoliofunktion – allt för att vårdnadshavare ska få möjlighet att komma närmare verksamheten.

Att synliggöra dagen på förskolan

Pedagogerna använder InfoMentor för att dokumentera det som sker under dagen, direkt mot läroplanen. Portfoliofunktion med verktygen bild, film och text, ger vårdnadshavaren möjlighet att komma närmare verksamheten. Det blir enkelt att följa sitt barns vardag och kunna ställa frågor till sitt barn om det som hänt under dagen. Vid t ex sjukdom kan man smidigt frånvaroanmäla sitt barn via mobilen. Både vårdnadshavare och pedagoger kan registrera omsorgsschema. Pedagogerna kan checka in och ut barnen, se vilka barn som är frånvarande och snabbt se om det finns meddelande, direkt på startsidan. Med enkätfunktionen är det lätt att skapa en enkät, skicka ut denna till vårdnadshavare och på så sätt kunna utvärdera och utveckla verksamheten.

151027_214-web_704x420px

© Sjunnesson Photography

© InfoMentor 2017 / En hemsida från Bravissimo