buy Amitriptyline without prescription buy Valtrex Premarin no prescription Cytotec without prescription zoloft without prescription Aricept without prescription Buy Zithromax buy Valtrex online buy Soma online buy Diflucan online Valtrex no prescription Premarin No Prescription lasix no prescription buy Acomplia no Prescription buy Pepcid
Boka demo
Country

"Nyhet! Alla ska nå målen i år också.”

26
Okt

Träffa oss på SETT SYD i Malmö 27-28 oktober

För första gången arrangeras SETT SYD i Malmö och vi är så klart på plats! På SETT SYD presenterar vi bland annat vår nya resultatgaranti för grundskolan. Vi är så fokuserade på att alla elever ska nå målen att vi nu inför en resultatgaranti. Vi tror nämligen att om vi kombinerar era ambitioner med vår lärplattform och våra stöttande verktyg, så kan vi kan göra något riktigt bra tillsammans.

InfoMentors lärplattform finns för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan och är fylld med smarta funktioner som gör det enklare att kommunicera, planera, genomföra och följa upp undervisningen. Funktioner som stöttar elever, lärare och rektorer och som sparar och frigör tid i skolvardagen. Våra kompletterande verktyg, som till exempel Modellen, InfoMentor Coach och HEJA-familjen, gör verkligen skillnad för elevernas resultat. Det garanterar vi.
Kom till monter C:20, så berättar vi mer!

© InfoMentor 2017 / En hemsida från Bravissimo