Boka demo
Country

Hej journalist!

Letar du efter någon som kan väldigt mycket om skolutveckling, resultat, formativa bedömningar, PISA mm? Som är insatt i de senaste rapporterna om vad forskning inom dessa områden i både Sverige och resten av världen säger? Ja egentligen allt som rör skolans värld. Då är det Mats du ska prata med. Mats brinner för den svenska skolan. Så pass att han kan prata i timmar om du råkar ställa rätt fråga. Tror du oss inte? Ring honom!
    Vill du istället prata med någon om InfoMentor. Våra initiativ för att utveckla den svenska skolan, lärplattformen eller liknande, då ringer du Niclas.
Vi ser fram emot att prata med dig!
Just det, senaste nytt om oss hittar du under menyvalet nyheter!

Niclas Walter

VD

Niclas har en MSc i teknisk fysik och elektroteknik från Linköping Tekniska Högskola och en MBA från IMD Lausanne. Han började på Ericsson 1987 och har sedan dess byggt upp nästan 30 års erfarenhet inom IT/Telekommunikation. Han har arbetat med B2B i både stora och små företag. Niclas spelar tennis på en anständig nivå, läser gärna historiska böcker och gillar att fiska med sina söner.

Tel vx 044-200 123

Direkt 044-781 74 85

E-post niclas@infomentor.se

Mats Rosenkvist

Grundare och styrelseordförande

Mats har studerat media- och kommunikationsvetenskap i Växjö samt företags- och nationalekonomi på University of Oregon i USA. Han har tidigare arbetat med kommunikation och reklam både nationellt och internationellt, men sadlade om 1995 för att enbart arbeta med utbildningsfrågor. Nästan varje år åker Mats, tillsammans med många andra med samma problem, till Berga by för att i fäders spår ta sig till Mora.

Tel vx 044-200 123

Direkt 0709-57 47 80

E-post mats@infomentor.se

© InfoMentor 2017 / En hemsida från Bravissimo