buy Amitriptyline without prescription buy Valtrex Premarin no prescription Cytotec without prescription zoloft without prescription Aricept without prescription Buy Zithromax buy Valtrex online buy Soma online buy Diflucan online Valtrex no prescription Premarin No Prescription lasix no prescription buy Acomplia no Prescription buy Pepcid
Boka demo
Country

Matcha kravet på teknik
och kommunikation

Det är inte mobilen som gör jobbet, men ibland underlättar den. InfoMentor fungerar lika bra i dator, surfplatta som mobil vilket är en förutsättning för att ett system ska fungera och användas. Av alla. Ett system som matchar både elevers, vårdnadshavare och skolans krav på teknik och kommunikation.

InfoMentor Gymnasieskolan

Smidigt, sömlöst och alla kurser från Gy11

Det unika med InfoMentor för gymnasieskolan är att alla kurser från Gy11 redan finns inlagda. Det betyder att varje kurs blir ett eget Kunskapsrum där läraren taggar in rätt kunskapskrav och gör det tydligt för både elev och sig själv vad som gäller. Allt blir förankrat i både läroplanen och kursen. Allt dokumenteras och det blir enkelt att följa upp och förstå. Läraren samlar den pedagogiska dokumentationen och samarbetar med elever kring uppgifter och elevarbeten.

© InfoMentor 2017 / En hemsida från Bravissimo