InfoMentor Logo

Tid att förenkla

Infomentor Förskola är en digital lärplattform för förskola som bland annat gör det möjligt att dokumentera, reflektera och kommunicera. Dessutom laddat med en rad smarta funktioner som förenklar vardagen för både pedagoger och vårdnadshavare.

Mobile devices

Att synliggöra dagen på förskolan

Pedagogerna använder InfoMentor för att dokumentera det som sker under dagen, direkt mot läroplanen. Portfolion, med funktioner för att lägga till bild, film och text, ger också vårdnadshavaren möjlighet att komma närmare verksamheten. Det blir enkelt att följa sitt barns vardag och man kan t.ex. ställa frågor till sitt barn om det som hänt under dagen.

Vid t.ex. sjukdom kan vårdnadshavare smidigt frånvaroanmäla sitt barn via mobilen. Både vårdnadshavare och pedagoger kan registrera omsorgsschema och därefter kan pedagogerna checka in och ut barnen, se vilka barn som är frånvarande och snabbt se om det finns meddelande, direkt på startsidan. Med enkätfunktionen är det lätt att ta pulsen på vårdnadshavarna och på så sätt utvärdera och utveckla verksamheten.

Enklare vardag med notifieringar för vårdnadshavare

Appen InfoMentor Hub med notifieringar gör också att vårdnadshavare kan ha full koll på allt som händer på förskolan. En notifiering visas när ny information har publicerats och genom att klicka på respektive notifiering så kommer man till motsvarande plats i InfoMentor Hub. Läs mer och ladda ner informationsmaterial här »

Tablet display

InfoMentor Personal - smarta funktioner för att underlätta vardagen

funktioner underlättar pedagogens vardag med hantering av tidsregistrering, in- och utcheckning samt dokumentering av vardagen på förskolan.

Swipa i appen för att t.ex. checka in/ut barnen eller markera dem som frånvarande. Barnen sorteras som förväntade, incheckade, utcheckade eller ej förväntade så att du följaktligen får en tydlig bild av hur beläggningen ser ut just nu.

Ta en bild eller filma en stund, koppla bilden eller filmen till läroplanen och lägg in den i barnets portfolio där du också har möjlighet att lägga till en kommentar. Med appen är det enkelt att dokumentera barnens utveckling och i och med det ge vårdnadshavarna en inblick i barnets vardag.

Med appens smarta funktioner blir vardagens arbete sammantaget ett rent nöje.

Här hittar du mer information om appen och hur du kommer igång »

 

Förskolan reports page

Rapporter underlättar planeringen

Med beläggningsrapporter för tidsregistrering per dag och månad kan du enkelt titta på planerad tid och även jämföra med faktisk tid. Detta innebär att du kan se trender och kan därmed även planera för bemanning av personal. Eftersom att man kanske inte alltid har möjlighet att checka in och checka ut barn i samband med att de kommer och lämnar förskolan så finns en funktion som gör att det går att korrigera tiderna i efterhand. På så sätt får du alltid rätt statistik.

 

Förskolan pupil page

10 skäl att välja InfoMentor för förskolan
InfoMentor för Förskola
Det här är varför InfoMentor passar så bra för förskolan
Läs mer
InfoMentor Analys för förskola
InfoMentor Analys
Ta ut övergripande eller detaljerade rapporter i marknadens vassaste analysverktyg.
Spana in filmen här
FAQ Förskolan
FAQ Förskolan
Ladda ner en pdf med frågor och svar om InfoMentor Hub för förskolan. Just denna är på svenska men du hittar fler språkversioner i menyn Produkter → Lärplattform → InfoMentor Hub.
Ladda ner
Funktionslista för förskolan
Funktionslista för Förskolan
Här kan du ladda ner en lista över funktionerna i InfoMentor för förskolan.
Ladda ner
Boktips för barn i förskoleåldern
Boktips för Förskola
I samarbete med oss på InfoMentor delar författaren Lisa Bjärbo med sig av boktips till barn i förskoleåldern. Ladda ner pdf:en och inspireras!
Ladda ner
Kontakt

InfoMentor
Spannmålsgatan 11
291 32 Kristianstad

Tel.växel: 044-200 123
E-post: info@infomentor.se

Infomentor

Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

lockmagnifiercrosschevron-down