Boka demo
Country
Choose country:

"Jag har bättre koll när alla uppgifter finns på ett ställe."

Matcha kravet på teknik
och kommunikation

Det är inte mobilen som gör jobbet, men ibland underlättar den. InfoMentor fungerar lika bra i dator, surfplatta som mobil vilket är en förutsättning för att ett system ska fungera och användas av alla. Ett system som matchar både elevers, vårdnadshavare och skolans krav på teknik och kommunikation.

Enklare vardag med notifieringar för elever och vårdnadshavare

Appen InfoMentor Hub med notifieringar gör att elever och vårdnadshavare kan ha full koll på allt som händer i skolan.

Notifieringarna syns i ikonen som ser ut som en klocka i den lila menyn högst upp på sidan. Eleven får en notifiering inne i appen på klockan när ny information har publicerats och genom att klicka på respektive notifiering så kommer eleven till den nya händelsen.  Läs mer och ladda ner informationsmaterial här »

Smidigt, sömlöst och alla kurser från Gy11

Det unika med InfoMentor för gymnasieskolan och vuxenutbildning är att alla kurser från Gy11 redan finns inlagda. Det betyder att varje kurs blir en egen Planering där läraren taggar in rätt kunskapskrav så det blir tydligt för både elev och lärare vad som gäller. Allt blir förankrat i både läroplanen och kursen. Allt dokumenteras och det blir enkelt att följa upp och förstå. Läraren samlar den pedagogiska dokumentationen och samarbetar med elever kring uppgifter och elevarbeten.

Naturligtvis med smidiga och sömlösa kopplingar till molntjänster som Office 365 och Google. Med andra ord, de bästa förutsättningarna för bra kommunikation, dokumentation och samarbete.

 

© InfoMentor 2022 / En hemsida från Bravissimo