Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

20% rabatt när du bokar din utbildning för 2019

Calendar Icon
november 15, 2018

Våra utbildningar är mycket omtyckta och det gäller framförallt våra certifieringsutbildningar för förskolan och grundskolan som har blivit en stor succé. För fritidshem erbjuder vi en grundutbildning för fritidspedagoger och om du vill jobba med InfoMentor som ledningsverktyg så rekommenderar vi vår skolledarutbildning. 

Nu får du 20% rabatt när du bokar din utbildning för 2019

Rabatten gäller för samtliga utbildningar men observera att utbildningen måste bokas och betalas innan 31/12 2018 samt genomföras senast 31/3 2019. Kontakta oss på 044-200 123 eller info@infomentor.se för att boka din utbildning.

Du hittar alla våra utbildningar här!

Några citat från våra deltagare

 • ”Mycket bra upplägg då utbildaren hade mycket goda förkunskaper om kommunens arbetssätt i InfoMentor.”
 • ”Det bästa var genomgången om Kunskapsrum och bedömning.”
 • ”Jag tycker att det var den bästa fortbildningsdag jag fått på länge. Så otroligt användbart och pedagogiskt. Jag är jättenöjd!”

 

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right