Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Anmäl dig till vår användarträff!

Calendar Icon
januari 31, 2017

Den 23 mars är det äntligen dags för vår användarträff för dig som är kund hos InfoMentor. Vi har som vanligt fyllt dagen med intressanta föreläsningar kring vårt system, om framtiden och sådant som rör skolutveckling i största allmänhet. Anmäl dig redan nu för att försäkra dig om en plats.

Datum: 23 mars 2017
Tid: 08.30-16.20. Dagen avslutas med after work på vårt nya kontor för den som önskar.
Plats: Regionmuseet Kristianstad (endast 5 minuters promenad från Kristianstads Centralstation).

Anmälan är stängd.

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
  • Senaste inläggen

  • Taggar

  • Kontakt

    InfoMentor
    Spannmålsgatan 11
    291 32 Kristianstad

    Tel.växel: 044-200 123
    E-post: info@infomentor.se

    Infomentor

    Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

    InfoMentor Logo White
    © InfoMentor 2022
    locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right