Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Facebooktävlingen är avgjord!

Calendar Icon
mars 21, 2016

Det var Malin Ringblad, rektor på Stenungsunds Montessori som tillslut fick de två eftertraktade platserna till konferens Vägen till världen bästa skola i Stockholm den 5/4. Så här säger Malin:

”Det skall bli jätteroligt att få delta! Skolan är en av, om inte den viktigaste, av våra värdebärande samhällsinstitutioner. De utmaningar som svensk skola och skolsystem står inför är stora och spännande. Jag triggas av att finna lösningar där styrdokument, värdegrund och kreativitet kan mötas och vägleda våra barn, ungdomar och de som arbetar i verksamheterna framåt i sin utveckling. Jag ser särskilt fram emot paneldebatten kring skolans utmaningar och möjligheter då jag ser det just så. Möjligheter till utveckling och förändring. Inte oöverstigliga hinder. Varje dag i skolan sker mirakler där våra härliga lärare och skolpersonal berör och ibland förändrar barnens liv, vi glömmer det ibland när vi stirrar oss blinda på resultat i siffror.”

Vi ses på konferensen Malin!

Malin Ringblad
Foto: Privat

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right