Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

InfoMentor finalist i BETT Awards 2015

Calendar Icon
november 19, 2014

InfoMentor har valts ut som finalist i BETT Awards 2015 i kategorin ”International Digital Education Resource” som belönar internationellt framstående IT-lösningar inom utbildningssektorn.

BETT Awards anses av många som den mest prestigefyllda utmärkelsen i branschen. I år har antalet bidrag återigen slagit nya rekord med en ökning på 20%. Juryn poängterar också att kvaliteten på bidragen har varit mycket hög.

”Att bli utvalda som finalist i BETT Awards är ett fantastiskt erkännande av det vi har åstadkommit med vår nya lärplattform, som just nu lanseras i Sverige och som redan används i Storbritannien och Tyskland. Utmärkelsen ger oss verkligen en boost inför framtiden och visar att vårt fokus på läroplanen som bas för kunskapsrum och samarbetsytor är helt rätt! Nu ser vi med spänning fram emot BETT och inte minst onsdagen den 21 januari när vinnarna i BETT Awards tillkännages", säger Mats Rosenkvist, VD och en av grundarna för InfoMentor.

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right