Boka demo
Country
Choose country:

"Nyhet! Alla ska nå målen i år också.”

”InfoMentor Hub är vår räddning i vardagen.”

31 oktober 2016

För en modern familj i farten, är det viktigt att ha bra hjälpmedel för att kunna hantera vardagen. Familjen Andersson i Bromölla använder sig av InfoMentor Hub som ett stöd i barnens skolgång.

w8589

Familjen Andersson består av Andreas, 40 år, frisör, Josefine, 41 år, manager på CGI samt barnen Clara, 11 år och Casper, 9 år. Foto: @ Precious People

Familjen Andersson bor i Bromölla i nordöstra Skåne, och är, precis som många barnfamiljer, en aktiv familj som försöker få vardagen att gå ihop med heltidsjobb, skola och många fritidsaktiviteter. En ekvation som inte alltid är helt lätt.
Tre gånger i veckan ägnar sig båda barnen och pappa Andreas åt karate som är familjens gemensamma hobby. Utöver det är veckan fylld med fotbollsträningar och ridlektioner och dessutom står ofta fotbollsmatcher eller hopptävlingar på schemat under helgerna. I kombination med två heltidstjänster blir det inte många timmar över, men familjen håller fredagskvällarna helt lediga för att bara umgås.

– Vi använder oss faktiskt av InfoMentor varje dag. Även om barnen inte arbetar aktivt direkt i InfoMentor, så tittar vi på bloggen där skolan lägger upp all information och hjälps åt att göra läxorna. InfoMentor är vår räddning i vardagen, säger Josefine.

Familjen tycker att det är en stor fördel att allt är tillgängligt var man än befinner sig.
– Nyligen åkte vi tåg till Stockholm för att gå på en konsert och då passade barnen på att göra läxorna på tåget dit, berättar Josefine.

Dalaskolan där barnen går har använt sig av InfoMentor i några år och är väldigt flitiga med att lägga in information. Både Josefine och Andreas tycker att de kan följa barnens vardag på ett väldigt bra sätt och de tycker att det är lätt att navigera mellan de olika boxarna i InfoMentor Hub.

När det är dags för utvecklingssamtal, sätter de sig ner tillsammans med barnen och går igenom informationen. Genom att allt finns samlat på ett ställe blir det enkelt att diskutera kring
målen och direkt kunna ge svar på de frågor som barnen har.
– Just enkelheten och den totala överblicken, att snabbt kunna se vad som är på gång, är nog den absolut största fördelen. InfoMentor är verkligen jättebra, avslutar Josefine.

Spara

© InfoMentor 2022 / En hemsida från Bravissimo