Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

"InfoMentor Hub är vår räddning i vardagen."

Calendar Icon
oktober 31, 2016

För en modern familj i farten, är det viktigt att ha bra hjälpmedel för att kunna hantera vardagen. Familjen Andersson i Bromölla använder sig av InfoMentor Hub som ett stöd i barnens skolgång.

w8589

Familjen Andersson består av Andreas, 40 år, frisör, Josefine, 41 år, manager på CGI samt barnen Clara, 11 år och Casper, 9 år. Foto: @ Precious People

Familjen Andersson bor i Bromölla i nordöstra Skåne, och är, precis som många barnfamiljer, en aktiv familj som försöker få vardagen att gå ihop med heltidsjobb, skola och många fritidsaktiviteter. En ekvation som inte alltid är helt lätt.
Tre gånger i veckan ägnar sig båda barnen och pappa Andreas åt karate som är familjens gemensamma hobby. Utöver det är veckan fylld med fotbollsträningar och ridlektioner och dessutom står ofta fotbollsmatcher eller hopptävlingar på schemat under helgerna. I kombination med två heltidstjänster blir det inte många timmar över, men familjen håller fredagskvällarna helt lediga för att bara umgås.

– Vi använder oss faktiskt av InfoMentor varje dag. Även om barnen inte arbetar aktivt direkt i InfoMentor, så tittar vi på bloggen där skolan lägger upp all information och hjälps åt att göra läxorna. InfoMentor är vår räddning i vardagen, säger Josefine.

Familjen tycker att det är en stor fördel att allt är tillgängligt var man än befinner sig.
– Nyligen åkte vi tåg till Stockholm för att gå på en konsert och då passade barnen på att göra läxorna på tåget dit, berättar Josefine.

Dalaskolan där barnen går har använt sig av InfoMentor i några år och är väldigt flitiga med att lägga in information. Både Josefine och Andreas tycker att de kan följa barnens vardag på ett väldigt bra sätt och de tycker att det är lätt att navigera mellan de olika boxarna i InfoMentor Hub.

När det är dags för utvecklingssamtal, sätter de sig ner tillsammans med barnen och går igenom informationen. Genom att allt finns samlat på ett ställe blir det enkelt att diskutera kring
målen och direkt kunna ge svar på de frågor som barnen har.
– Just enkelheten och den totala överblicken, att snabbt kunna se vad som är på gång, är nog den absolut största fördelen. InfoMentor är verkligen jättebra, avslutar Josefine.

Spara

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right