Boka demo
Country
Choose country:

"Nyhet! Alla ska nå målen i år också.”

InfoMentor nominerad till BETT Awards 2016

12 januari 2016

Vi är stolta över att kunna meddela att InfoMentor för andra året i rad är finalist i BETT Awards som belönar föredömliga digitala resurser för utbildning. BETT är sedan mer än 20 år en av världens mest betydelsefulla mässor för IT inom utbildningssektorn.

BETT Awards anses vara en av de mest uppskattade utmärkelserna i branschen. Detta år har antalet anmälningar varit rekordmånga. Linda Svensson, VD för InfoMentor Sverige, är stolt över nyheten:

– Vi har arbetat hårt med utveckla den mest resultat- och läroplansfokuserade lärplattformen. I InfoMentor kan man koppla all planering, undervisning, och hela arbetsflödet till läroplanen och kunskapskraven vilket leder till fokus på resultat och samarbete, samtidigt som det innebär tidsbesparingar för lärarna. Att bli vald som en finalist är ett enormt erkännande för det arbete vi har lagt ner tillsammans med input från våra kunder. Nu fortsätter vi att göra InfoMentor ännu bättre.

Vinnarna kommer att tillkännages under BETT Show i London, vid en prisutdelning på den 21 januari 2016. Besök InfoMentor på BETT i London. Vi finns i monter B:200 den 20-23 januari 2016.

© InfoMentor 2022 / En hemsida från Bravissimo