Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

InfoMentor nominerad till BETT Awards 2016

Calendar Icon
januari 12, 2016

Vi är stolta över att kunna meddela att InfoMentor för andra året i rad är finalist i BETT Awards som belönar föredömliga digitala resurser för utbildning. BETT är sedan mer än 20 år en av världens mest betydelsefulla mässor för IT inom utbildningssektorn.

BETT Awards anses vara en av de mest uppskattade utmärkelserna i branschen. Detta år har antalet anmälningar varit rekordmånga. Linda Svensson, VD för InfoMentor Sverige, är stolt över nyheten:

– Vi har arbetat hårt med utveckla den mest resultat- och läroplansfokuserade lärplattformen. I InfoMentor kan man koppla all planering, undervisning, och hela arbetsflödet till läroplanen och kunskapskraven vilket leder till fokus på resultat och samarbete, samtidigt som det innebär tidsbesparingar för lärarna. Att bli vald som en finalist är ett enormt erkännande för det arbete vi har lagt ner tillsammans med input från våra kunder. Nu fortsätter vi att göra InfoMentor ännu bättre.

Vinnarna kommer att tillkännages under BETT Show i London, vid en prisutdelning på den 21 januari 2016. Besök InfoMentor på BETT i London. Vi finns i monter B:200 den 20-23 januari 2016.

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right