Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

InfoMentor på Google Sweden Summit

Calendar Icon
juni 12, 2014

InfoMentor kommer att vara huvudsponsor för Google Sweden Summit den 27-28 oktober 2014 på Xenter i Botkyrka.

Konferensen riktar sig till lärare, skolledare och IT-personal, såväl på kommuner som på friskolor. Det kommer att finnas seminarier som passar alla, både för nybörjaren och den mer avancerade användaren. På Google Sweden Summit står den senaste tekniken i centrum och seminarierna leds av Google-certifierade lärare och utbildare. I samband med konferensen visar vi hur InfoMentor och Googles lösningar fungerar tillsammans. Du får också möjlighet att testa den senaste tekniken som Google Glasses och Chromebooks. Dessutom finns det utmärkta möjligheter till att nätverka.

– Vi är stolta över att vara huvudsponsor för Google Sweden Summit, där vi bland annat kommer att visa hur InfoMentor fungerar tillsammans med Googles lösningar för elever och lärare, säger Mats Rosenkvist, VD för InfoMentor Sverige. Google Sweden Summit kommer att bli en fantastisk möjlighet för Sveriges lärare och skolledare!

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right