Boka demo
Country
Choose country:

"Nyhet! Alla ska nå målen i år också.”

InfoMentor står väl rustade i Corona-tider

17 mars 2020

Vi på InfoMentor följer självklart utvecklingen gällande spridningen av Corona-viruset och är väl förberedda på olika scenario. I vårt systematiska kvalitetsarbete ingår alltid en omfattande bevakning av serverkapacitet och tillgänglighet med mera. Vi har en god beredskap för att systemet ska kunna klara av en högre belastning än normalt och vidtar nu ett antal interna åtgärder för att ytterligare säkra ett stabilt system.

Självklart finns vi också med i EdTechs lista över leverantörer som hjälper skolor att bedriva undervisning online. Läs mer här.
Vi vill också informera om sidan https://skolahemma.se/ där du hittar mycket stödmaterial i rådande Corona-tider.

För att sprida kunskap om hur man kan använda vårt system som ett hjälpmedel i rådande situation, erbjuder vi idag (tisdag 17/3) två kostnadsfria webbinarium. Då kommer vi att gå igenom hur man kan använda InfoMentor för att kommunicera och informera, samt hur man kan använda systemet för distansundervisning. Dessa webbinarium kommer att spelas in och publiceras på vår hemsida för dem som inte möjlighet att delta. Mer information hittar du här.

Vi erbjuder dessutom alla våra kunder att kostnadsfritt koppla på funktionalitet som kan underlätta vid information, kommunikation, frånvarouppföljning och distansundervisning. Detta kan t.ex. vara funktionen för att kunna skicka SMS, blogg, nyheter och e-post.

© InfoMentor 2022 / En hemsida från Bravissimo