IM-Logo
Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

InfoMentor står väl rustade i Corona-tider

Calendar Icon
mars 17, 2020

Vi på InfoMentor följer självklart utvecklingen gällande spridningen av Corona-viruset och är väl förberedda på olika scenario. I vårt systematiska kvalitetsarbete ingår alltid en omfattande bevakning av serverkapacitet och tillgänglighet med mera. Vi har en god beredskap för att systemet ska kunna klara av en högre belastning än normalt och vidtar nu ett antal interna åtgärder för att ytterligare säkra ett stabilt system.

Självklart finns vi också med i EdTechs lista över leverantörer som hjälper skolor att bedriva undervisning online. Läs mer här.
Vi vill också informera om sidan https://skolahemma.se/ där du hittar mycket stödmaterial i rådande Corona-tider.

För att sprida kunskap om hur man kan använda vårt system som ett hjälpmedel i rådande situation, erbjuder vi idag (tisdag 17/3) två kostnadsfria webbinarium. Då kommer vi att gå igenom hur man kan använda InfoMentor för att kommunicera och informera, samt hur man kan använda systemet för distansundervisning. Dessa webbinarium kommer att spelas in och publiceras på vår hemsida för dem som inte möjlighet att delta. Mer information hittar du här.

Vi erbjuder dessutom alla våra kunder att kostnadsfritt koppla på funktionalitet som kan underlätta vid information, kommunikation, frånvarouppföljning och distansundervisning. Detta kan t.ex. vara funktionen för att kunna skicka SMS, blogg, nyheter och e-post.

Facebook

Är det utvecklingssamtalstider på din skola? Du vet väl att du som administratör kan sortera tiderna efter lärare så att det är enklare att hitta rätt? Du hittar funktionen under Planera/Boka utvecklingssamtal. Sedan klickar du på “Registrerat av” så sorteras listan av samtalstider i bokstavsordning på lärarna. Hälsningar från InfoMentor . . . . #InfoMentorSverige #LMS #EdTech #IUP #Utvecklingssamtal #Lärplattform

1
Följ oss
Instagram
 • Senaste inläggen

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrosschevron-downarrow-right