Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Klas Lilja blir ny vd för InfoMentor

Calendar Icon
december 12, 2019

Klas Lilja kommer, från och med 1 januari 2020, att ta över rollen som vd för InfoMentor Sverige. Han efterträder Niclas Walter som har haft en dubbel roll både som vd i Sverige och koncernchef. Niclas kommer också i fortsättningen vara koncernchef.

Klas har arbetat inom svensk edtech i drygt 12 år och på InfoMentor har han haft flera roller, nu senast som försäljningschef. Han kommer fortsatt att leda försäljningen i Sverige och arbeta operativt med bland annat upphandlingar.

"Jag började som vd för InfoMentor Sverige 2016 och blev koncernchef i slutet av 2017. Sverige var då och är fortfarande vår viktigaste marknad. Nu är det tid att lämna över stafettpinnen i Sverige och då jag och Klas har arbetat nära tillsammans de senaste 3 åren, var det ett enkelt val. Klas medför både kunskaper och kontinuitet för InfoMentors kunder och medarbetare."
Niclas Walter

"Kulturen inom InfoMentor har alltid varit att lyssna på våra kunder och låta deras synpunkter styra vår utveckling. Vi har de två senaste åren fokuserat ännu mer på detta i en ambition att verkligen ha en användardriven utveckling. Den kulturen vill jag att vi behåller och utvecklar då vi vet att det är en framgångsfaktor för oss och våra kunder.
2020 kommer att bli ett riktigt bra år för oss bland annat för att vi summerar 2019 med en mycket produktiv utveckling och flera vunna upphandlingar där enbart de skolor som redan är sålda kommer att öka antalet användare under 2020 med mer än 20 %. Dessutom har vi en väldigt omfattande och spännande road map som avsevärt kommer att stärka vår lärplattform."
Klas Lilja

 

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right