Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Kom till SETT och titta på nya InfoMentor!

Calendar Icon
april 9, 2015
Den 14-16 april går SETT av stapeln igen och vi är så klart där för att visa dig den mest läroplans- och resultatfokuserade lärplattformen för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan!

Vad menar vi då när vi säger att vi har marknadens mest läroplans- och resultatfokuserade lärplattform? Jo, en lärplattform för allt det ni gör och vill göra i skolvardagen plus fullt fokus på skolans uppdrag och analys av resultaten. Hjärtat är funktionen som heter kunskapsrum – här möts lärare och elever för att kunna lära av varandra och med varandra. Kunskapsrummet ger en struktur för planering, bedömning och lärande. Uppgifter är en del av kunskapsrummet och här kan läraren bryta ner det som ska göras i uppgifter och delmoment för att göra arbetet enklare och tydligare för eleven. Dessutom har vi många funktioner kring samarbete med bland annat portfolio och tidslinje.

Vi har fyllt InfoMentor med smarta funktioner som gör det enklare för lärarna att planera, genomföra och följa upp undervisningen. Jobbar du flippat? Inga problem – vi har en smidig och sömlös integration till molntjänster som Office 365 eller Google. Dessutom finns det tidsbesparande funktioner som underlättar bedömningsarbetet för läraren.

Elever och föräldrar loggar in i InfoMentor Hub – marknadens gladaste gränssnitt och får snabbt en överblick över vad som händer i skolan. Föräldrarna kan följa sitt barns utveckling och lärande, dessutom kan föräldern med ett klick anmäla frånvaro. Här planerar eleverna sitt skolarbete och kommunicerar både med lärare och klasskamrater – lätt som en plätt.

Med InfoMentor Analys får skolledning och förvaltning också koll genom vårt vassa analys-, prognos- och resultatverktyg. Fullt fokus på att utveckla både elevernas resultat, lärarnas undervisning och verksamheten.

Nyfiken? Besök vår monter C:51 och låt Klas, Linda och Sanna visa dig all ny funktionalitet. Dessutom kan vi bjuda dig på en riktigt god kopp kaffe!

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right