Boka demo
Country
Choose country:

"Nyhet! Alla ska nå målen i år också.”

Linda Svensson ny VD på InfoMentor

6 mars 2015
Linda Svensson har tillträtt som VD för InfoMentor Sverige. Linda har arbetat på InfoMentor sedan 2004, senast som chef för avdelningen kundrelationer. Linda är legitimerad lärare 1-7.

nyhet-nyvd
Linda Svensson axlar rollen som VD i Sverige. Foto: © Precious People.

Mats Rosenkvist, grundare och tidigare VD för det svenska bolaget, kommer framöver att fokusera på att utveckla verksamheten på InfoMentors andra marknader i Europa samt sin roll som styrelseordförande för det svenska bolaget.

– Efter att ha startat och drivit företaget i 16 år, är det med stor glädje jag lämnar över stafettpinnen till Linda, som arbetat på InfoMentor sedan 2004. Hennes erfarenhet och personliga egenskaper med brinnande intresse för kundfokus och skolfrågor kommer att driva och utveckla InfoMentor Sverige till nya mål, säger Mats Rosenkvist.

– Jag är stolt över att ha fått förtroendet att få leda InfoMentor Sverige in i framtiden, säger Linda Svensson. Vi är i ett spännande skede där vi nu lanserar vår lärplattform från förskola till gymnasieskola. Min ambition är att möta kommande utmaningar i branschen med kreativitet och fortsatt fokus på kundservice tillsammans med vår fantastiska personal, avslutar Linda.

För mer information, kontakta:

Linda Svensson, VD InfoMentor Sverige, linda@infomentor.se, 0704-53 14 30.
Mats Rosenkvist, grundare och styrelseordförande i InfoMentor Sverige, mats@infomentor.se, 0709-57 47 80

Om InfoMentor

InfoMentor arbetar med skolutveckling och är specialister på skolans processer, kommunikation och kvalitetsarbete. Vi erbjuder fortbildning och en webbaserad lärplattform för skolan. Våra lösningar finns på skolor i mer än 100 svenska kommuner. InfoMentor finns idag på mer än 1000 skolor i Sverige, England, Schweiz, Tyskland och Island.

© InfoMentor 2022 / En hemsida från Bravissimo