Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Linda Svensson ny VD på InfoMentor

Calendar Icon
mars 6, 2015
Linda Svensson har tillträtt som VD för InfoMentor Sverige. Linda har arbetat på InfoMentor sedan 2004, senast som chef för avdelningen kundrelationer. Linda är legitimerad lärare 1-7.

nyhet-nyvd
Linda Svensson axlar rollen som VD i Sverige. Foto: © Precious People.

Mats Rosenkvist, grundare och tidigare VD för det svenska bolaget, kommer framöver att fokusera på att utveckla verksamheten på InfoMentors andra marknader i Europa samt sin roll som styrelseordförande för det svenska bolaget.

– Efter att ha startat och drivit företaget i 16 år, är det med stor glädje jag lämnar över stafettpinnen till Linda, som arbetat på InfoMentor sedan 2004. Hennes erfarenhet och personliga egenskaper med brinnande intresse för kundfokus och skolfrågor kommer att driva och utveckla InfoMentor Sverige till nya mål, säger Mats Rosenkvist.

– Jag är stolt över att ha fått förtroendet att få leda InfoMentor Sverige in i framtiden, säger Linda Svensson. Vi är i ett spännande skede där vi nu lanserar vår lärplattform från förskola till gymnasieskola. Min ambition är att möta kommande utmaningar i branschen med kreativitet och fortsatt fokus på kundservice tillsammans med vår fantastiska personal, avslutar Linda.

För mer information, kontakta:

Linda Svensson, VD InfoMentor Sverige, linda@infomentor.se, 0704-53 14 30.
Mats Rosenkvist, grundare och styrelseordförande i InfoMentor Sverige, mats@infomentor.se, 0709-57 47 80

Om InfoMentor

InfoMentor arbetar med skolutveckling och är specialister på skolans processer, kommunikation och kvalitetsarbete. Vi erbjuder fortbildning och en webbaserad lärplattform för skolan. Våra lösningar finns på skolor i mer än 100 svenska kommuner. InfoMentor finns idag på mer än 1000 skolor i Sverige, England, Schweiz, Tyskland och Island.

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right