Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Marknadens modernaste lärplattform till förskolan

Calendar Icon
augusti 24, 2015

Vad vi har längtat efter att kunna presentera en komplett version av InfoMentor för förskolan – och nu är det dags!

InfoMentor stöttar förskolans krav på dokumentation mot läroplanen. InfoMentor har också många smarta funktioner för kommunikation, som tidslinje och möjlighet att skicka SMS, epost och meddelande till föräldrar. Med vår portfoliofunktion ger vi föräldrarna möjlighet att komma närmare förskolans verksamhet i bild, film och text. Och för pedagogen blir vår förskoleapp ett enkelt och snabbt sätt att dokumentera mot förskolans läroplan, även utan tillgång till internet. Dessutom stöttar InfoMentor förskolans administration.

Nyfiken? Boka en webbvisning!
Med en webbvisning på bara 30 minuter visar vi dig alla smarta funktioner i InfoMentor. Ring och boka en visning på 044-200 123 eller skicka ett mejl på info@infomentor.se.

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right