Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Niclas Walter utnämnd till CEO för koncernen

Calendar Icon
november 3, 2017

Niclas Walter efterträder Kristín Pétursdóttir som har lett koncernen, med företagen Mentor och InfoMentor, sedan början av 2016 men som nu har valt att lämna på egen begäran. Niclas Walter har sedan hösten 2016 varit VD för Mentors dotterbolag i Sverige, Tyskland och Schweiz, vars marknader representerar ca 75% av företagets intäkter. 

Niclas har över 30 års erfarenhet inom IT-branschen och har en MSc i Teknisk Fysik och Elektroteknik från Linköpings Tekniska Högskola samt en MBA-examen från IMD Lausanne i Schweiz.  

– Jag har under min tid på InfoMentor fått en bra kännedom om företaget och de anställdas kunskaper och styrkor, vi har dessutom en stark och väl fungerande företagsledning, vilket gör att vi kan fokusera på uppgiften att uppnå tillväxt, säger Niclas. 

Kristín Pétursdóttir säger att företaget nu är väl positionerat för att vidta ytterligare steg mot en fortsatt tillväxt.
– I min uppgift under tiden på Mentor ingick viss omstrukturering och förstärkning av verksamheten. Väsentliga förändringar har gjorts både vad gäller strategi och organisationsstruktur. Dessutom har ledningsgruppen förstärkts avsevärt, säger Kristin. 

– Jag tycker att tiden är rätt för mig att nu lämna för att blicka vidare mot nya projekt. Min tid på Mentor har varit fantastisk och jag önskar företaget lycka till i framtiden, avslutar Kristín. 

Styrelsen vill tacka Kristín väl utfört arbete och välkomnar Niclas Walter.

För mer information, kontakta: Niclas WalterCEO, tel 044-200 123

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right