IM-Logo
Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Nu har inloggningen flyttat in i appen!

Calendar Icon
april 2, 2022

För att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för vårdnadshavare och elever att använda vår app, har vi nu släppt en ny version där vi infört inloggning direkt i appen.

Det innebär att användarna inte längre kommer att behöva logga in via en webbläsare för att parkoppla sitt konto med appen.

Förändringen innebär följande:

 • De användare som redan använder sig av appen kommer fortsatt vara inloggade och mötas av ett engångsmeddelande som förklarar förändringen.
 • PIN-kod till appen kommer att försvinna och användare kommer istället att bli automatiskt inloggade när de öppnar appen tills dess att de själva väljer att logga ut.
 • Användare som inte har en befintlig koppling till appen eller valt att logga ut sig, kommer att mötas av vår inloggningssida när de öppnar appen.
Facebook

Är det utvecklingssamtalstider på din skola? Du vet väl att du som administratör kan sortera tiderna efter lärare så att det är enklare att hitta rätt? Du hittar funktionen under Planera/Boka utvecklingssamtal. Sedan klickar du på “Registrerat av” så sorteras listan av samtalstider i bokstavsordning på lärarna. Hälsningar från InfoMentor . . . . #InfoMentorSverige #LMS #EdTech #IUP #Utvecklingssamtal #Lärplattform

1
Följ oss
Instagram
 • Senaste inläggen

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrosschevron-downarrow-right