Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Ny utgåva av uppskattad hjälp till lärare, elever och föräldrar lanseras i London

Calendar Icon
januari 20, 2016

Efter 40.000 ex – nu kommer ny utgåva av uppskattad hjälp för lärare, elever och föräldrar

Nu har en ny utgåva av tidningsmagasinet HEJA – Skolverkets kunskapskrav på enklare svenska släppts. En tredjedel av alla grundskolelärare i Sverige har redan ett eget ex och av den anledningen är den nya utgåvan utformad för lärare och skolor som verkligen vill hjälpa elever och föräldrar att förstå kunskapskraven. HEJA har hittills sålts i totalt 40.000 ex, trots Skolverkets kritik vid lanseringen för ett par år sedan. Nya HEJA lanseras på den stora utbildningsmässan BETT i London den 20-23 januari i monter B:200.

HEJA

För mer information, kontakta
Linda Svensson, InfoMentor
linda@infomentor.se
0704-53 14 30 eller 044-200 123.

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right