Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Nytt nummer av Tid att Fokusera ute nu!

Calendar Icon
oktober 20, 2017

Här hittar du det andra numret av tidningen Tid att Fokusera – laddat med matnyttig information både om sådant som vi på InfoMentor kan erbjuda men också om erfarenheter som våra kunder delar med sig av. Vill du ha ett tryckt exemplar? Kom till oss i monter D:29 på SETT SYD i Malmö den 30-31 oktober och hämta ett exemplar eller skicka namn och adress till info@infomentor.se så skickar vi en tidning med posten.

Tyck till och vinn Sara Bruuns böcker!

Vi vill gärna veta vad du tycker om innehållet och vad du vill läsa mer om. Fyll i formuläret här nedanför och du är automatiskt med i utlottningen av ett bokpaket med två böcker av Sara Bruun. Läs gärna Sara Bruuns krönika på sidan 12 i detta nummer.

Klassrummet möter världen – innehåller konkreta förslag på hur du som lärare tillsammans med dina elever kan öppna dörren mot världen med hjälp av digitala verktyg. Digitala arbetssätt i klassrummet – en praktisk och konkret handbok för dig som vill börja arbeta mer aktivt och genomtänkt med digitala verktyg.

Vi kör utlottningen i två omgångar och behöver därför ditt svar senast den 15/12 (2017) eller den 15/2 (2018).
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right