Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Nytt nummer ute nu!

Calendar Icon
april 11, 2018

Kom till oss i monter D:61 på #SETT2018 och hämta ett exemplar av tidningen Tid att Fokusera. I detta tredje nummer delar Sollentuna kommun med sig av hur de har nytta av InfoMentor i sin vardag samt hur de använder den nya appen InfoMentor Media för dokumentation på förskolan. Du kan läsa mer om det kostnadsfria självvärderingsverktyget Socratess, om vår GDPR utbildning för skolor och få koll på nyheter och vad som är på gång i InfoMentor framöver. Dessutom har författaren och journalisten Lisa Bjärbo skrivit en träffsäker krönika om hur antal pissråtteord och högläsning för barn kan sätta en hel värld i svaj. Du kan även läsa tidningen digitalt här: www.infomentor.se/tidattfokusera

 

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right