Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Rapportera frånvaro för del av dag

Calendar Icon
augusti 29, 2018

Nu kan vårdnadshavare rapportera frånvaro även för del av dag i InfoMentor Hub! För att detta ska fungera måste dock skolan ha registrerat schema i InfoMentor. Vid registrering av frånvaro har vi även bytt ut färgen från röd till orange.

Skolan godkänner frånvaro på samma sätt som tidigare, med tillägget att sidan nu även har en sektion ”Godkänn frånvaroanmälan mot schema från vårdnadshavare”. Skolans administratör kan vid behov inaktivera/aktivera funktionen via menyn Skoladministration/Frånvaro.

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right