Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Roadshow för att visa nya InfoMentor

Calendar Icon
september 24, 2014

För att presentera nya uppgraderade InfoMentor bjuder vi in dig som är lärare, rektor, administratör eller jobbar på förvaltningen till en roadshow på fem platser i vårt avlånga land. Vi kommer att visa ny och förbättrad funktionalitet, bland annat kring samarbete. Vi presenterar kunskapsrum, uppgifter, portfolio, tidslinje med mera – exempel på enkla och smidiga funktioner i InfoMentor som stöttar elevernas lärande.

Vi stannar till på följande platser:

 • Hässleholm 16 oktober
 • Skellefteå 22 oktober
 • Stockholm 23 oktober
 • Östersund 5 november
 • Jönköping 11 november

För dig som redan idag använder InfoMentor på skolan/kommunen och vill veta mer
Om du redan har InfoMentor på din skola/kommun är du välkommen mellan kl 12-15. Vi inleder med en lättare lunch.

För dig som inte har InfoMentor på skolan/kommunen idag
Om du är är nyfiken på nya uppgraderade InfoMentor men inte har har lärplattformen idag, är du välkommen mellan kl 0830 och 1000. Vi inleder med fika tillsammans.

All medverkan är självklart kostnadsfri och du får gärna ta med dina kollegor. Glöm dock inte att alla som kommer måste anmäla sig.

Vi ser fram emot att träffa dig! Välkommen!

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right