Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Skolverkets omdömesblankett i InfoMentor

Calendar Icon
februari 7, 2014

Nu finns Skolverkets omdömesblankett i InfoMentor. Vi har fokuserat på att bygga in funktionalitet så att det verkligen förenklar lärarnas uppdrag, inte bara på att "stoppa in blanketten" i systemet.

Man kan jobba på olika sätt med bedömningsarbetet i InfoMentor – man kan:

 • kombinera InfoMentors befintliga mallar och Skolverkets omdömesblankett och sedan välja vilket underlag som ska publiceras för elever och vårdnadshavare.
 • skriva skriftliga omdömen enbart enligt Skolverkets omdömesblankett i InfoMentor
 • naturligtvis också fortsätta med dokumentationen på samma sätt som förut, utan att använda omdömesblanketten.

Stöd för systematiskt förbättringsarbete
Men, oavsett hur ni väljer att jobba med bedömningsarbetet i InfoMentor, kommer ni att kunna jobba med systematiskt kvalitetsarbete och resultatstyrning med hjälp av vår funktionalitet för analys- och beslutsstöd, det lovar vi!

Se en film om hur det fungerar »

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right