Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Studieresa med fokus på engelska erfarenheter till London och BETT

Calendar Icon
december 6, 2017

Hur gör skolor som långsiktigt och systematiskt förbättrar elevresultaten? Möt Londonskolor med strukturerade arbetsformer för utveckling, byggda på skolprofessionernas erfarenheter och kunskaper. Res med DIU och partners!

Res med DIU på studieresa till London och BETT

Följ med oss på en inspirerande studieresa till London och BETT, 24-26 januari 2018. Utmana invanda tankemönster och få perspektiv på det egna arbetet under en studieresa till London och BETT i januari 2018, som ger inspiration, utblick, nätverkande och möjlighet till fördjupning.

InfoMentor är partner i oberoende stiftelsen DIUs BETT-resa. En resa med fokus på skolutveckling: besök på skolor, med seminarier och nätverkande med engelska kollegor. Och med inspiration och framtidsspaning på Bett-mässan med våra guidade turer. Specialprogram för pedagoger, beslutsfattare respektive förskola – varvat med gemensamma arrangemang och seminarier.

Läs mer om resan och anmäl dig på DIUs webbplats: www.diu.se/framlar/om/bett-2018

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right