Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Träffa oss på SETT SYD i Malmö 27-28 oktober

Calendar Icon
oktober 26, 2015

För första gången arrangeras SETT SYD i Malmö och vi är så klart på plats! På SETT SYD presenterar vi bland annat vår nya resultatgaranti för grundskolan. Vi är så fokuserade på att alla elever ska nå målen att vi nu inför en resultatgaranti. Vi tror nämligen att om vi kombinerar era ambitioner med vår lärplattform och våra stöttande verktyg, så kan vi kan göra något riktigt bra tillsammans.

InfoMentors lärplattform finns för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan och är fylld med smarta funktioner som gör det enklare att kommunicera, planera, genomföra och följa upp undervisningen. Funktioner som stöttar elever, lärare och rektorer och som sparar och frigör tid i skolvardagen. Våra kompletterande verktyg, som till exempel Modellen, InfoMentor Coach och HEJA-familjen, gör verkligen skillnad för elevernas resultat. Det garanterar vi.
Kom till monter C:20, så berättar vi mer!

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right