InfoMentor Logo

En julhälsning från oss!

Calendar Icon
december 19, 2022

Förra året präglades av pandemi och detta år har vi alla oroats av höga elpriser, inflation men framför allt av krig och oroligheter både i vår närhet och på mer avlägsna platser i vår värld. I år tyckte vi därför att Musikhjälpens tema ”En tryggare barndom på flykt från krig” är ett självklart ändamål att skänka pengar till. Just nu befinner sig 42 miljoner barn på flykt från krig och konflikter. I krig och katastrofer är alla förlorare, men värst är det för barnen. Vi hoppas att vårt bidrag kan lindra något och vill också uppmana fler att skänka pengar. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.

Men det finns också många ljusglimtar att se tillbaka på under året och en är att vi äntligen har kunnat träffas fysiskt igen och vi vill tacka alla ni som deltog på vår användarträff i Malmö. För oss på InfoMentor var det en energikick att få träffa er som verkligen brinner för ert uppdrag och som hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Vi måste ha världens bästa kunder!

Under året har vi haft fortsatt fokus på utveckling av vår lärplattform och har utökat antalet utvecklingstimmar med hela 14 %. Vi har påbörjat bygget av nästa generation av InfoMentor enligt den senaste vetenskapen kring mjukvaruutveckling för att skapa ett stabilt och anpassbart system med modern teknik. Ett stort fokus utöver den tekniska grunden är att tillhandahålla effektiva användarflöden för maximal nytta. Dessutom har vi under året släppt flera riktigt bra uppdateringar!

I början av 2023 kommer vi att släppa två riktigt bra nyheter som kommer att skapa mervärde för er användare! Den ena handlar om en utökad funktionalitet av anteckningar både på förskola och skola. Den andra handlar om en helt ny modul för digitala samtycken, som kommer att göra hanteringen av samtycken från vårdnadshavare smidigare och mer rättssäker.

Vi vill passa på att tacka er för ett riktigt bra samarbete under året och önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Teamet på InfoMentor

 • Senaste inläggen

 • Vi vill veta vad du tycker!
  Har du gått någon av våra utbildningar? Då vill vi gärna veta vad du tyckte om den. Vänligen fyll i vår utvärdering här!
  Utvärdering
  Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

  lockmagnifiercrosschevron-down