IM-Logo
Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Vi firar 20 år med en överraskning den 20:e varje månad

Calendar Icon
januari 20, 2019

1999 fick vi den ganska självklara insikten att ”Alla elever ska nå målen”. Sedan dess har det varit grundtanken i allt vi har gjort och allt vi gör. Vi på InfoMentor arbetar för att förenkla skolvardagen för elever, vårdnadshavare, pedagoger och skolledare och varje dag loggar hundratusentals användare in i vår lärplattform. Under 20 år har vi vuxit, förnyats och utvecklats och det vill vi såklart fira! Vårt jubileum kommer att pågå under hela 2019. Bland annat genom att släppa en ny överraskning den 20:e i varje månad.

Vi startar vårt jubileumsår med ett riktigt kanonerbjudande!

Få första året helt utan kostnad för licens och support vid nytecknande av InfoMentor för förskolan. Erbjudandet gäller vid beställning senast den 19/2. Erbjudandet gäller alla, dvs kommuner, friskoleorganisationer och enskilda förskolor. Ni betalar inget för licens och support det första året. Vid installation faktureras ni för grundläggande avgift samt de utbildningar som ni vill ha. Erbjudande gäller vid beställning senast den 19/2. 

Kontakta oss på info@infomentor.se eller på 044- 200 123 för mer information.

Följ oss på Facebook och LinkedIn för att ta del av allt som händer.

Läs mer här https://www.infomentor.se/om-oss/var-resa/

Facebook

Är det utvecklingssamtalstider på din skola? Du vet väl att du som administratör kan sortera tiderna efter lärare så att det är enklare att hitta rätt? Du hittar funktionen under Planera/Boka utvecklingssamtal. Sedan klickar du på “Registrerat av” så sorteras listan av samtalstider i bokstavsordning på lärarna. Hälsningar från InfoMentor . . . . #InfoMentorSverige #LMS #EdTech #IUP #Utvecklingssamtal #Lärplattform

1
Följ oss
Instagram
 • Senaste inläggen

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrosschevron-downarrow-right