Boka demo
Country
Choose country:

"Nyhet! Alla ska nå målen i år också.”

Vi säger grattis till vår kund Malmö stad

14 juni 2019

Vi säger grattis till vår kund, Malmö stad; Grundskoleförvaltningen åk F-9, som är en av sex huvudmän som tilldelas kvalitetsutmärkelsen Guldtrappan 2019 för digital skolutveckling.

Guldtrappan, som i år delas ut för fjärde gången, är en kvalitetsutmärkelse för skolhuvudmän som ligger i framkant när det gäller skolutveckling i en digital tid. Malmö stad kommer att få ta emot utmärkelsen på Framtidens lärande VÄST den 14-15 november i Trollhättan och kommer därefter också att dela med sig av sina erfarenheter genom att ge andra huvudmän möjligheten till studiebesök.

Juryns motivering;
”Ett utvecklingsarbete som utgått från och startat i skolornas behov av digitalisering, med förankring i såväl nämnd som sammanhållen förvaltning, visar nu på både spridning och ökad kompetens inom skolhuvudmannens ansvarsområde. En kraftfull satsning på infrastruktur och ökad tillgänglighet har stärkt miljöerna för lärande. Med Pedagog Malmö, Malmö delar och en utvecklad kompetensplan har miljön förankrats, integrerad i ett helhetsperspektiv, Det Digitala Malmö, 2017-2022 ”

Självklart säger vi även grattis till Alingsås kommun, Luleå kommun, Trollhättans stad, Lärande i Sverige AB och Skara kommun som alla välförtjänt kommer att få utmärkelsen.

Läs mer här »

© InfoMentor 2022 / En hemsida från Bravissimo