InfoMentor Logo

Vi säger grattis till vår kund Malmö stad

Calendar Icon
juni 14, 2019

Vi säger grattis till vår kund, Malmö stad; Grundskoleförvaltningen åk F-9, som är en av sex huvudmän som tilldelas kvalitetsutmärkelsen Guldtrappan 2019 för digital skolutveckling.

Guldtrappan, som i år delas ut för fjärde gången, är en kvalitetsutmärkelse för skolhuvudmän som ligger i framkant när det gäller skolutveckling i en digital tid. Malmö stad kommer att få ta emot utmärkelsen på Framtidens lärande VÄST den 14-15 november i Trollhättan och kommer därefter också att dela med sig av sina erfarenheter genom att ge andra huvudmän möjligheten till studiebesök.

Juryns motivering;
”Ett utvecklingsarbete som utgått från och startat i skolornas behov av digitalisering, med förankring i såväl nämnd som sammanhållen förvaltning, visar nu på både spridning och ökad kompetens inom skolhuvudmannens ansvarsområde. En kraftfull satsning på infrastruktur och ökad tillgänglighet har stärkt miljöerna för lärande. Med Pedagog Malmö, Malmö delar och en utvecklad kompetensplan har miljön förankrats, integrerad i ett helhetsperspektiv, Det Digitala Malmö, 2017-2022 ”

Självklart säger vi även grattis till Alingsås kommun, Luleå kommun, Trollhättans stad, Lärande i Sverige AB och Skara kommun som alla välförtjänt kommer att få utmärkelsen.

Läs mer här »

  • Senaste inläggen

  • Vi vill veta vad du tycker!
    Har du gått någon av våra utbildningar? Då vill vi gärna veta vad du tyckte om den. Vänligen fyll i vår utvärdering här!
    Utvärdering
    Kontakt

    InfoMentor
    Spannmålsgatan 11
    291 32 Kristianstad

    Tel.växel: 044-200 123
    E-post: info@infomentor.se

    Infomentor

    Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

    lockmagnifiercrosschevron-down