Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Vi ses i monter D:61 på SETT

Calendar Icon
april 6, 2018

Nästa vecka, 11-13 april, är det dags för SETT och då finns vi självklart på plats. Kom förbi vår monter D:61 för att diskutera skolutveckling, testa vårt självvärderingsverktyg Socratess och hämta ett färskt nummer av vår tidning Tid att Fokusera – fylld med intressant information för dig som arbetar i skolvärlden. I detta nummer har vi valt att fokusera på förskolan och du hittar bland annat en intervju med Anna Österman i Sollentuna kommun som berättar om hur de använder appen InfoMentor Media för dokumentation. Missa inte heller den läsvärda krönikan om att väcka barns läslust skriven av författaren Lisa Bjärbo.

Varmt välkommen!

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right