Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Vi ses på BETT 21-24 januari!

Calendar Icon
januari 13, 2015

För fjärde året i rad ställer vi ut på BETT i London och du är varmt välkommen att komma och titta på nya InfoMentor – den mest läroplansfokuserade lärplattformen på marknaden. Det fiffiga med lärplattformen är att den är strukturerad kring läroplanen med fokus på både formativ bedömning och metodutveckling. Vi har fyllt InfoMentor med många nya funktioner med fokus på lärande, samarbete och möjligheter att flippa undervisningen och lärandet. Hjärtat i nya InfoMentor är funktionen som heter kunskapsrum – här möts lärare och elever för att kunna lära av varandra och lära med varandra. Dessutom finns flera funktioner andra funktioner kring samarbete med bland annat portfolio, uppgifter, tidslinje samt integrationer med olika molntjänster, t ex Google och Office 365.

Välkomna att hälsa på Klas, Linda, Mats & Sanna i monter B270 och passa på att ta en närmare titt på nya InfoMentor!

Läs mer om InfoMentors medverkan på BETT här »

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right