Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Vi ses väl på höstens skolkonferens?

Calendar Icon
oktober 24, 2016

Det kommer att vara ett fullspäckat program under höstens skolkonferens Vägen till världens bästa skola, som hålls i Stockholm den 16 november.

Det är den första nationella konferensen om skolans resultatstyrning sedan den infördes 1995 och som huvud partner till arrangören Dagens Nyheter, finns InfoMentor naturligtvis på plats på scen. Under dagen kommer diskussioner och erfarenhetsutbyte att blandas – allt med målet att vända den svenska skolan in på vägen till Världens bästa skola.

Har du inte möjlighet att vara på plats? Ingen fara – hela konferensen livesänds via hemsidan.

Facebook

Sista chansen att anmäla dig till årets användarträff i Malmö den 19-20 oktober till rabatterat pris! Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom olika spår och vår support kommer finnas på plats för att svara på dina frågor. Du vet väl om att du kan välja om du vill delta med eller utan övernattning? Se mer information, priser och anmälan via hemsidan: infomentor.se --> Om oss --> ANVÄNDARTRÄFF 2022 https://www.infomentor.se/om-oss/anvandartraff-2022 Hoppas att vi ses! Hälsningar från teamet på InfoMentor.

Följ oss
 • Senaste inläggen

 • Taggar

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right