Boka demo
Country
Choose country:

Tid att Jubilera!

1999 fick vi den ganska självklara insikten att ”Alla elever ska nå målen”. Sedan dess har det varit grundtanken i allt vi har gjort och allt vi gör. Vi på InfoMentor arbetar för att förenkla skolvardagen för elever, vårdnadshavare, pedagoger och skolledare och varje dag loggar hundratusentals användare in i vår lärplattform. Under 20 år har vi vuxit, förnyats och utvecklats och det vill vi såklart fira! Vårt jubileum kommer att pågå under hela 2019 med erbjudanden och aktiviteter. 

Jubileumsnummer av kundtidningen

Lagom till SETT kommer ett nytt nummer av vår kundtidning Tid att Fokusera. Denna gång med en jubileumsbilaga där du kan följa företagets historia från 1999-2019 och läsa mer om hur vi ser på framtiden. Här kan du läsa tidigare nummer av Tid att Fokusera »

Användarträff med spännande föreläsare

Under hösten kommer vi att bjuda in till en tvådagars användarträff med spännande föreläsare. Vi återkommer med program och datum så snart vi vet mer. Här kan du se program och bilder från användarträffen vi hade 2018 »

Erbjudande och aktiviteter

Den 20:e i varje månad kommer vi att publicera ett erbjudande eller en aktivitet på våra sociala medier och här på hemsidan. Följ oss på Facebook och LinkedIn för att ta del av allt som händer.

20 januari – 19 februari
Få första året utan kostnad för licens och support
Vi startar vårt jubileumsår med ett riktigt kanonerbjudande! Få första året helt utan kostnad för licens och support vid nytecknande av InfoMentor för förskolan. Erbjudandet gäller alla, dvs kommuner, friskoleorganisationer och enskilda förskolor. Ni betalar inget för licens och support det första året. Vid installation faktureras ni för grundläggande avgift samt de utbildningar som ni vill ha. Erbjudande gäller vid beställning senast den 19/2. Kontakta oss på info@infomentor.se eller på 044- 200 123 för mer information.

20 februari – 19 mars
Presenteras den 20 februari

20 mars – 19 april
Presenteras den 20 mars

20 april – 19 maj
Presenteras den 20 april

20 maj – 19 augusti
Presenteras den 20 maj

20 augusti – 19 september
Presenteras den 20 augusti

20 september – 19 oktober
Presenteras den 20 september

20 oktober – 19 november
Presenteras den 20 oktober

20 november – 19 december
Presenteras den 20 november

20 december –
Presenteras den 20 december

 

© InfoMentor 2019 / En hemsida från Bravissimo