Boka demo
Country
Choose country:

Tid att Jubilera!

1999 fick vi den ganska självklara insikten att ”Alla elever ska nå målen”. Sedan dess har det varit grundtanken i allt vi har gjort och allt vi gör. Vi på InfoMentor arbetar för att förenkla skolvardagen för elever, vårdnadshavare, pedagoger och skolledare och varje dag loggar hundratusentals användare in i vår lärplattform. Under 20 år har vi vuxit, förnyats och utvecklats och det vill vi såklart fira! Vårt jubileum kommer att pågå under hela 2019 med erbjudanden och aktiviteter. 

Jubileumsnummer av kundtidningen

Lagom till SETT kommer ett nytt nummer av vår kundtidning Tid att Fokusera. Denna gång med en jubileumsbilaga där du kan följa företagets historia från 1999-2019 och läsa mer om hur vi ser på framtiden. Här kan du läsa tidigare nummer av Tid att Fokusera »

Användarträff med spännande föreläsare

SAVE THE DATE! Just nu planerar vi inför höstens användarträff. Denna gången blir det två dagar fyllda med inspiration, information och kunskapsutbyte på The Steam Hotel i Västerås! Ett hotell som har förvandlats från ett över 100 år gammalt ångkraftverk till en spektakulär destination i absolut världsklass. Så håll den 16-17/9 ledigt i kalendern! Vi återkommer inom kort med mer information, program och kostnad (självkostnadspris)www.steamhotel.se

Erbjudande och aktiviteter

Den 20:e i varje månad kommer vi att publicera ett erbjudande eller en aktivitet på våra sociala medier och här på hemsidan. Följ oss på Facebook och LinkedIn för att ta del av allt som händer.

20 januari – 19 februari
Få första året utan kostnad för licens och support
Vi startar vårt jubileumsår med ett riktigt kanonerbjudande! Få första året helt utan kostnad för licens och support vid nytecknande av InfoMentor för förskolan. Erbjudandet gäller alla, dvs kommuner, friskoleorganisationer och enskilda förskolor. Ni betalar inget för licens och support det första året. Vid installation faktureras ni för grundläggande avgift samt de utbildningar som ni vill ha. Erbjudande gäller vid beställning senast den 19/2.

Kontakta oss på info@infomentor.se eller på 044- 200 123 för mer information.

20 februari – 19 mars
20% rabatt på Certifieringsutbildning för förskolan
Inspiration, konkreta tips, verktyg för kommunikation samt pedagogiska planeringar för dokumentation mot förskolans läroplan. Efter Certifieringsutbildningen har varje deltagare fått en helhetssyn över InfoMentor för förskolan. Alla har skapat pedagogiska planeringar till verksamheten samt dokumenterat resultaten mot förskolans läroplan och byggt upp varje barns portfolio. Boka vår Certifieringsutbildning för förskolan senast den 19/3 så får du 20% rabatt (gäller ord. pris).

Läs mer om utbildningen här »
Eller kontakta oss på info@infomentor.se eller på 044- 200 123 för mer information.

20 mars – 19 april
Få tilläggstjänsten InfoMentor Måltidsoptimering – helt kostnadsfritt!
Nästan 20 procent av alla skolmåltider lagas till barn som är sjuka eller lediga och hamnar därför rakt i soptunnan. Genom att använda vår tilläggstjänst InfoMentor Måltidsoptimering kan matsvinnet minska. Nu erbjuder vi alla som använder InfoMentors lärplattform i grundskolan och gymnasieskolan att använda tjänsten – helt kostnadsfritt!

Läs mer och anmäl ditt intresse här »
Eller kontakta oss på info@infomentor.se eller på 044- 200 123 för mer information.

20 april – 19 maj
Presenteras den 20 april

20 maj – 19 augusti
Presenteras den 20 maj

20 augusti – 19 september
Presenteras den 20 augusti

20 september – 19 oktober
Presenteras den 20 september

20 oktober – 19 november
Presenteras den 20 oktober

20 november – 19 december
Presenteras den 20 november

20 december –
Presenteras den 20 december

 

© InfoMentor 2019 / En hemsida från Bravissimo