Boka demo
Country
Choose country:

Användarträff 20 oktober 2020

På grund av den rådande pandemin, har vi tagit beslutet att skjuta vår användarträff i Turning Torso på framtiden. Självklart vill vi gärna träffa er alla och kommer därför att hålla en användarträff digitalt istället!


Det blir inte riktigt detsamma, men vi hoppas och tror ändå att ett digitalt möte kan ge er både ny information och inspiration. Vi har även försökt få in lite trevligheter i programmet!

Datum för årets digitala användarträff är satt till tisdagen den 20 oktober 09.00 – 15.30 och preliminärt program ser ut så här:

09.00 – 09.30 Välkommen (Länk: Anslut till Microsoft Teams-möte)

09.30 – 11.00 Framtiden kom plötsligt! (Länk: Anslut till Microsoft Teams-möte)
(Troed Troedson, Troed Ventures)
Distans, digitalisering, virtuella organisationer och hållbart samhälle. Plötsligt blev vi tvungna att testa allt det där i större skala än vi kanske tänkt oss. Men hur ser samhället ut efter Corona? Ett digitalt föredrag om ett digitaliserat samhälle.

11.00 – 12.00 Rutiner, tydlighet och struktur – för ett lyckat förändringsarbete
(Per Ambjörnsson, Tranemo kommun)
Att implementera en lärplattform är ungefär som att köra bil. För att färden ska bli lyckad krävs det, förutom en bra bil, även utbildning, ett regelverk och tydliga anvisningar om hur alla ska köra. Under detta passet kommer Per Ambjörnsson, administrativ chef och utvecklingsledare i Tranemo kommun, att svara på frågor och förklara hur de gjorde för att skapa ett hållbart, likvärdigt och rättssäkert användande av InfoMentor.

12.00 – 13.00 Lunch

13.00 – 13.15 Tävlingsdags!

13.15 – 14.00 Nytt inom utveckling
(Håkan Johansson och Camilla Ottosson, InfoMentor)

14.00 – 15.00 En kortare utbildning i InfoMentor uppdelat i olika spår:
– pedagoger förskola (Johan Andersson)
– pedagoger grundskola (Klas Lilja)
– skolledare (Jan Gayen)
– administratörer (Andreas Kardum)

15.00 – 15.15 Kort paus

15.15 – 15.30 Summering och avslut

Användarträffen kommer att vara kostnadsfri och du anmäler dig enkelt genom länken nedan. Observera att du behöver ange vilket spår du är intresserad av och fyll även gärna i vilka specifika frågeställningar som du vill att vi tar upp i eftermiddagspasset. Sista anmälningsdatum är fredag 9 oktober.

Vi ses på webben!

    Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig.

    Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig. Läs mer här

    © InfoMentor 2022 / En hemsida från Bravissimo