Boka demo
Country
Choose country:

Användarträff på Turning Torso i Malmö 19 – 20 oktober 2020 (OBS! Nya datum!!!)

I år håller vi vår användarträff i de översta våningarna på Turning Torso. Med havet som kuliss, träffas vi för att ta del av ett program som både ger dig inspiration och fördjupad kunskap.

Följ med oss till Turning Torso i Malmö

Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor.

Hur ska man då beskriva stället där vi ska vara? Ja, vi kan väl börja med att Turning Torso med sina totalt 190.4 meter och 54 våningar , är Nordens högsta skyskrapa och det tredje högsta bostadshuset i Europa. Huset är ritat och konstruerat av arkitekten Santiago Calatrava, och är ett antal kuber som vrider sig mot vattnet med en fantastisk utsikt över Öresund, Malmö stad och ända upp till Hven.
Bygget påbörjades 2001 och stod klart 2005. Den komplicerade byggprocessen dokumenterades av Extreme engineering på Discovery channel. 2005 fick Turning Torso Malmö stads stadsbyggnadspris och 2009 utsåg tidningen Byggnadsarbetaren, Turning Torso till ”Årtiondets bygge”.

Sky high meetings i Turning Torso, samarbetar med hotellet Park Inn by Radisson där vi också kommer erbjuda möjlighet till övernattning.
Här kan du läsa mer om hotellet »

När, var och hur?

Datum: 19-20 oktober 2020
Plats: Turning Torso, Malmö
Pris: Mer information kommer under sensommaren/hösten
Program: Mer information kommer under sensommaren/hösten
Anmälan: Mer information kommer under sensommaren/hösten, men boka in dagarna i din kalender redan nu så att du inte missar detta tillfälle!

Övrigt: Vi kommer att erbjuda ett begränsat antal rum till självkostnadspris på Park Inn by Radisson som ligger i anslutning till Turning Torso. Mer information om hur du bokar, kommer under sensommaren/hösten.


© InfoMentor 2020 / En hemsida från Bravissimo