Boka demo
Country
Choose country:

Årets digitala användarträff

Då vi fick mycket positivt feedback efter förra årets digitala användarträff och pandemin ännu inte riktigt släppt sitt tag om oss, så har vi även i år valt att hålla användarträffen digitalt.


Programmet är fyllt av spännande föreläsningar och information och vi har därför valt att dela upp det under två dagar – 26 och 27 oktober. Bland annat har vi bjudit in Joakim Jardenberg som kommer att ge sin syn på hur Internet har gjort det omöjliga möjligt. Dessutom kommer Johanna Carlén från Swedish Edtech att berätta lite mer om Edtech kartan, upphandlings- och affärsjuristen Johan Svedberg delar med sig av tips kring just upphandling och vi har gäster från Linköpings kommun och Nacka som delar med sig av sina erfarenheter.

Självklart kommer du också att få möjlighet att fördjupa dig i InfoMentor och diskutera med kollegor runt om i landet i två olika pass som är fördelade utifrån vilken nivå ni befinner er på i användandet av InfoMentor – ett önskemål som vi fick efter förra årets användarträff.

Hoppas att vi ses!

Hälsningar från teamet på InfoMentor.

När, var och hur?

Datum: 26 och 27 oktober 2021
Plats: via webben – mer information kommer inom kort
Program: Mer information kommer inom kort
Anmälan: Mer information kommer inom kort, men boka in dagarna i din kalender redan nu så att du inte missar detta tillfälle!

 

© InfoMentor 2022 / En hemsida från Bravissimo