Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Användarträff på Malmö Arena Hotel

I år kan vi äntligen hålla vår användarträff utanför cybervärlden. Det ska vi självklart fira lite extra! Därför har vi valt att hålla årets användarträff på Malmö Arena Hotel precis vid Hyllie station och Emporia köpcentrum.

Följ med oss till Best Western Malmö Arena Hotel

Vi fyller två dagar med en blandning av intressanta föreläsare, erfarenhetsutbyte med kollegor, fortbildning och fördjupning i lärplattformen InfoMentor. Det kommer även att finnas tid för diskussioner inom skolans olika spår och vår support kommer också att finnas på plats för att svara på dina frågor!

Stället där vi ska vara då? Ja, så här beskriver de sig själva: Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt event- och affärshotell, som erbjuder 395 rum. Våra fjorton konferenslokaler finns i direkt anknytning till Malmö Arena. För hotellgäster finns gym inne och ute, bastu och badtunna

Skybar @ Malmö Arena Hotel finns på våning 16 och 85 meter över havet. Från vår skybar har ni en unik utsikt över Öresundsbron och Malmö. Skybarens panoramafönster ger en utsikt i alla väderstreck. Här kan du läsa mer om hotellet »

När, var och hur?

Datum: 19-20 oktober 2022

Plats: Best Western Malmö Arena Hotel

Pris med boende: 4300 kr exkl moms. I priset ingår en övernattning mellan 19-20/10 i enkelrum, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe dag 1 och 2, middag dag 1 och frukost dag 2.
Anmälan är bindande men inte personlig och platsen kan därför överlåtas till en kollega vid eventuellt förhinder. Kostnaden kommer att faktureras till den fakturaadress du har angivit i din anmälan.

Pris utan boende: Behöver du inget boende? Ingen fara då kan du deltaga i alla fall.
Då blir kostnaden 2800 kr exkl moms.

Program: Agenda användarträff 2022 (klicka här).

Anmälan: Anmäl dig via formuläret här nedanför senast 5 oktober

Övrigt: Anländer du redan dagen innan, d.v.s. den 18/10? Inga problem, vi har ett begränsat antal rum som vi hjälper dig att boka till självkostnadspris. Eventuell övernattning dagen innan (enkelrum 1500 kr inkl moms) ingår ej. Bokning till detta görs genom att maila till info@infomentor.se efter att du anmält dig via formuläret. Observera att denna bokning är bindande och är i mån av plats. Denna kostnad betalas av var och en direkt till hotellet vid utcheckning.

Hitta hit: Malmö Arena Hotel ligger endast 2 minuters gångväg från Hyllie station varifrån ni når centrala Malmö på 3 minuter. Det är därför smidigt att ta sig hit. Det tar 12 minuter med tåg till Copenhagen Airport och 25 minuter till Köpenhamns centralstation. Malmö Airport ligger 30 minuter bort med bil.

För våra bilburna deltagare kan hotellet erbjuda garage eller parkering i eller i närheten av hotellet för 195 kr/övernattning i mån av plats vid incheckning på hotellet. Det finns även gott om parkeringsplatser i det direkta närområdet. Här finns mer information om hur du hittar hit »

Anmäl dig via formuläret

  Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor 2022
  locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right