InfoMentor Logo

Agenda och anmälan till årets användarträff!

I år håller vi till ute på Lidingö och vackra Ellery Beach House den 17 – 18 oktober. Dessa dagar kommer bjuda på inspirerande interna och externa föreläsare, erfarenhetsbyte, fortbildning och fördjupning i InfoMentor.

Möt våra fantastiska föreläsare!

Christer Olsson

Christer Olsson

Är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap.

I sin skräddarsydda och unika föreläsning till InfoMentors Användarträff kommer temat vara
’Allt som inte är under utveckling är under avveckling’

Vi kommer få följa med Christer genom AI, livets tillsammansprojekt, vikten av att vara autentiska och sårbara samt Action Learning med verkligheten som pedagogiskt verktyg.

Hanna Elfving

Är expert på att bygga oväntade samarbeten och har en passion för värdeskapande i gränssnittet mellan offentlig sektor och innovativa nystartade företag.

Hon har en bakgrund som innovationsledare i Nacka Kommun, är grundare av Swedish Edtest - Sveriges första nationella testbädd för edtech.

Idag är Hanna fristående processledare och rådgivare till bland annat Huddinge kommun, TCO och Academedia.

Under Hannas föreläsning kommer deltagarna på InfoMentors användarträff att utmanas i hur de kan tänka i nya banor kring hur utveckling och innovation kan ske i skolans värld.
Hanna Elfving
Eventful

Eventful

"Provisionering och federerad inloggning för digitala nationella prov" – Eventful

Eventful är den ledande leverantören i Sverige av systemintegrationer för skola för Microsoft 365 och Google Workspace for Education.

Tillsammans med Skolverket genomförde vi framgångsrikt de första verifieringstesterna inför digitala nationella prov och står nu mer än redo att leverera provisionering, federerad inloggning och support i världsklass i skarpt läge.

Vi tycker om det vi gör, sätter verksamhetsnyttan främst och ser alltid till kundens bästa.

Lifesify

Tillsammans med Lifesify ska vi ta upp en av dagens största utmaningar: våra barns välbefinnande, en fråga som berör inte bara skolan, utan hela samhället.

Hur bemöter vi de svårigheter som uppkommer inom elevhälsan, där våra barns välbefinnande – och i vissa fall deras frånvaro – indikerar att de inte mår bra? Detta påverkar i sin tur deras förmåga att uppnå de uppsatta skolmålen.

Trots dess betydelse finns det för närvarande begränsade resurser avsatta för detta centrala område. Hur kan vi bäst använda de resurser vi har tillgängliga, och finns det en roll tekniken kan spela i att lösa denna utmaning?

På plats finns grundaren Martin Bråkenhielm, design- och produktansvarige Petter Brink, samt Camilla Bråkenhielm som fokuserar på arbete med skolor och personal. Tillsammans kommer vi att utforska ämnet, och guidar er genom hur vi idag arbetar framgångsrikt med elevhälsan.
Lifesify

Vad ingår?

Användarträffen kostar 4995 kr exkl. moms. I priset ingår en övernattning mellan 17-18/10 i enkelrum, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe samt trerättersmiddag dag 1 och frukost, förmiddagsfika och lunch dag 2. Anmälan är bindande men inte personlig och platsen kan därför överlåtas till en kollega vid eventuellt förhinder. Kostnaden kommer att faktureras till den fakturaadress du har angivit i din anmälan.

Behöver du boende 16-17/10?

Om du anländer dagen innan och behöver boka till en extra övernattning mellan den 16-17/10 kan du göra det genom att maila till oss på info@infomentor.se. Vi har ett begränsat antal rum som vi hjälper dig att boka till självkostnadspris. Ett enkelrum kostar 2090 kr exkl moms. Bokning av extra övernattning mellan 16 - 17/10 är bindande och är i mån av plats. Det är först till kvarn som gäller och vi återkommer så snart vi kan med besked om detta. Denna kostnad betalas av dig direkt till hotellet vid utcheckning.

Behöver du inget boende?

Ingen fara då kan du deltaga i alla fall fast till kostnaden 3995 kr exkl. moms istället. Smidigt, va?

Åker du kollektivt?

Då har vi ordnat så det går en kostnadsfri abonnerad buss tur och retur mellan Stockholm Central – Ellery Beach House tisdag och onsdag i anslutning till användarträffen. Buss från Stockholm Central avgår 17/10 klockan 09:00.

Praktisk information

I samband med bokning får du även en pdf med praktisk information.
Har du några frågor är du självklart varmt välkommen att kontakta oss på info@infomentor.se

Ta tillfället i akt och anmäl dig via formuläret nedan

Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

  Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

  lockmagnifiercrosschevron-downarrow-right