InfoMentor Logo

Det har äntligen blivit dags för oss på InfoMentor att bjuda in er till årets användarträff!

I år håller vi till ute på Lidingö och vackra Ellery Beach House den 17 – 18 oktober. Dessa dagar kommer bjuda på inspirerande interna och externa föreläsare, erfarenhetsbyte, fortbildning och fördjupning i InfoMentor.

Vad ingår?

Användarträffen kostar 4995 kr exkl. moms. I priset ingår en övernattning mellan 17-18/10 i enkelrum, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe samt trerättersmiddag dag 1 och frukost, förmiddagsfika och lunch dag 2. Anmälan är bindande men inte personlig och platsen kan därför överlåtas till en kollega vid eventuellt förhinder. Kostnaden kommer att faktureras till den fakturaadress du har angivit i din anmälan.

Behöver du boende 16-17/10?

Om du anländer dagen innan och behöver boka till en extra övernattning mellan den 16-17/10 kan du göra det genom att maila till oss på info@infomentor.se. Vi har ett begränsat antal rum som vi hjälper dig att boka till självkostnadspris. Ett enkelrum kostar 2090 kr exkl moms. Bokning av extra övernattning mellan 16 - 17/10 är bindande och är i mån av plats. Det är först till kvarn som gäller och vi återkommer så snart vi kan med besked om detta. Denna kostnad betalas av dig direkt till hotellet vid utcheckning.

Behöver du inget boende?

Ingen fara då kan du deltaga i alla fall fast till kostnaden 3995 kr exkl. moms istället. Smidigt, va?

Åker du kollektivt?

Då har vi ordnat så det går en kostnadsfri abonnerad buss tur och retur mellan Stockholm Central – Ellery Beach House tisdag och onsdag i anslutning till användarträffen. Buss från Stockholm Central avgår 17/10 klockan 09:00.

Praktisk information

I samband med bokning får du även en pdf med praktisk information.
Har du några frågor är du självklart varmt välkommen att kontakta oss på info@infomentor.se

Ta tillfället i akt och anmäl dig via formuläret nedan

Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

  Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

  lockmagnifiercrosschevron-downarrow-right