Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Lärare, visionärer och föräldrar!

Merparten av oss som jobbar här är föräldrar och flera har en lärar- eller rektorsbakgrund och har själva jobbat i InfoMentor. Gemensamt för precis alla är att vi tycker att skolutveckling är viktigt och att vi har en övertygelse om att vi kan göra något för den svenska skolan. Läs mer om oss genom att klicka på plusset vid bilderna.

Varför vi har barnbilder? Ibland behöver vi påminna oss själva om att det inte var så länge sedan vi själva satt i skolbänken. Och tänk vad som har hänt på den tiden. Där kan vi snacka skolutveckling!

Försäljning

Jan Gayen

Projektledare och kundansvarig

Jan är legitimerad 1-7 lärare och har förutom lärare arbetat som verksamhetsutvecklare med ansvar för huvudmannens systematiska kvalitetsarbete samt implementerade InfoMentor i sin dåvarande kommun. Jan har även arbetat som rektor och förskolechef för två skolor och en förskola. Förutom att vara med familj och vänner på fritiden blir det några rundor golf, musicerande och fotografering.

Tel vx: 044-200 123
Direkt: 044-20 20 50
E-post: jan@infomentor.se

Johan Andersson

Säljare och kundansvarig

Johan har en bakgrund inom kvalitets- och miljösystem och har arbetat i många år som projektledare, verksamhetsutvecklare, säljare och kundansvarig för IT-system till kommun, landsting och privat sektor. Är inbiten scout och musicerar gärna. Allra helst tillsammans med barnen.

Tel vx: 044-200 123
Direkt: 044-781 74 86
E-post: johan@infomentor.se

Klas Lilja

Koncernchef, VD Sverige

Klas är legitimerad lärare åk 1-7. Han har arbetat i 7 år som lärare och har även arbetat som pedagogisk konsulent inom pedagogisk programvara och kompensatoriska hjälpmedel. Förutom en lärarexamen har han också studerat ledarskap och organisationsteori. Klas har på senare år upptäckt att livets mening stavas golf.

Tel vx: 044-200 123
Direkt: 044-20 92 01
E-post: klas@infomentor.se

Protiva Gyllerup

Innesäljare och kundansvarig

Protiva har lång erfarenhet inom området försäljning och arbetar som innesäljare och kundansvarig, men sköter också vissa bitar inom ekonomi och administration. På fritiden är Protivas stora passion matlagning.

Tel vx: 044-200 123
Direkt: 044-781 74 82
E-post: protiva@infomentor.se

Support

Amy Molin

Support- och systemspecialist

Amy har många års erfarenhet av både försäljning och kundservice inom olika branscher. På fritiden umgås Amy gärna med familjen och går långpromenader med hunden. Ibland tar Amy fram sin kreativa sida och skapar något gott i köket eller varför inte en eller annan blomsterkvast för att fräscha upp sina gamla florist kunskaper.

Tel vx: 044-200 123
Direkt: 044-200 103
E-post: support@infomentor.se

Andreas Kardum

Support- och systemspecialist

Andreas är utbildad IT-driftstekniker och har jobbat med support och olika IT-system sedan han blev klar med sin utbildning. Han är otroligt sportintresserad och favoriterna är fotboll och hockey. Fotboll tycker han om att både utöva och titta på, men när det gäller hockey nöjer han sig med att bara vara åskådare.

Tel vx: 044-200 123
Direkt: 044-200 103
E-post: support@infomentor.se

Andy Reis

Support- och systemspecialist
Data Protection Officer (DPO)

Andy har en lång erfarenhet av försäljning, IT och kundsupport. Förutom familjen så ligger musiken honom varmt om hjärtat. Tidigare har han både jobbat med inspelning och varit ute och spelat, men numera är det mest familjen som agerar publik. Han tittar på sport så mycket han kan och då helst på fotboll.

Tel vx: 044-200 123
Direkt: 044-200 103
E-post: support@infomentor.se

Cecilia Honoré

Support- och systemspecialist

Cecilia har arbetat länge med service bland annat inom hotellbranschen och på Arbetsförmedlingen. Förutom att Cecilia hjälper våra användare är hon även involverad i leverans av nya skolor och är den som underhåller vår användarmanual. Privat tar Cecilia gärna en svängom på dansgolvet.

Tel vx: 044-200 123
Direkt: 044-200 103
E-post: support@infomentor.se

Ekonomi

Per Svantesson

Controller

Per är utbildad inom industriell ekonomi och har tidigare arbetat med planering, teknik, ekonomi och logistik inom verkstad- och fordonsindustrin. Per spelar gärna golf och har ett stort intresse inom musik då han bland annat spelar klarinett i olika ensembler.

Tel vx: 044-200 123
Direkt: 044-20 91 94
E-post: per@infomentor.se

Utveckling

Andrew Kerrison

Backend utvecklare

Andrew...

Camilla Ottosson

Chief Operating Officer

Camilla utbildade sig som systemvetare under 5 år i USA och har därefter haft flera olika ledarroller inom IT. Camilla brinner för kvalitets- och processarbete och strävar efter ständiga förbättringar. På fritiden står hon ofta på fotbollsplaner och hejar på sina barn eller drar iväg sin familj på resor.

Dan Hunt

Operations

Dan...

Daryl Fensom

UI/UX Frontend utvecklare

Daryl...

Håkan Johansson

Produktägare & Integrationsansvarig

Håkan är produktägare och ansvarig för integrationerna på InfoMentor. Han är utbildad grundskollärare i Ma/NO och Idrott för åk 1-7 och har även flera års erfarenhet från IT-industrin där han bland annat jobbat som teamledare, systemförvaltare och supportspecialist. Håkan är mycket musikintresserad och utsätter ofta sina vänner för musikquiz i olika former. På fritiden ägnar sig Håkan gärna åt idrott – gärna racketsporter eller volleyboll.

Jon Lee-White

Frontend utvecklare

Jon är en vass Frontend utvecklare med en passion för webbteknologi och dess förmåga att leverera enkla men ändå kraftfulla verktyg. På fritiden är han en cykelentusiast som älskar att finslipa sin teknik runt den kuperade staden Exeter. Han är en djurälskare med en förkärlek till hundarna och älskar att kasta sig ut från höga höjder (med fallskärm).

Nick Pring

Backend utvecklare

Nick studerade multimedia på universitetet i Plymouth och har över många års erfarenhet av webbdesign och webbutveckling. Hemma älskar Nick att ta på sig olika projekt som t ex träsnideri, restaurering och landskapsdesign. Om det blir tid över så tycker han även om att vandra i Dartmoor (en nationalpark i sydvästra England).

Peter Callaghan

Cheif Technical Officer

Pete har en examen i matematik och datavetenskap och har över 30 års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Pete är en hängiven bergsklättrare och njuter av att utforska naturen tillsammans med sin familj.

Richard Hunn

Programvarutestare

Efter avslutade studier började Richard arbeta inom IT-branschen. Efter 35 år i branschen landade han i sin nuvarande roll som programvarutestare och har erfarenhet från flera olika sektorer så som detaljhandel, statliga myndigheter, försvar och finans. När han inte arbetar spenderar han mycket tid med att bära kassar åt sin fru.

Sheryl Wotton

Kvalitetsansvarig

Sheryl är passionerad i sin roll som kvalitets- och utvecklingsansvarig för vårt team i Storbritannien. På fritiden tycker hon om att cykla och vandra samt besöka ölfestivaler.

Tim Groombridge

Programvarutestare

Tim har en gedigen erfarenhet inom kvalitetssäkring, bland annat genom att testa försvarets geografiska informationssystem och mäklarsystem inom försäkringsbranschen. Fritidsintressena inkluderar kreativt skrivande och att upptäcka ny musik. Han är också en aktiv cyklist och (brukar) cykla tillräckligt många mil för att ursäkta sin passion för god mat och vin.

Tony Booth

Backend utvecklare

Tony har en examen i webbutveckling och har en lång erfarenhet av olika affärs- och utbildningsprogram. Dessutom har han en stor förståelse för hur det fungerar i skolans värld då han tidigare har arbetat som skolledare. Utanför arbetet är han pappa till två, lär ut programmering och älskar Nordic noir.

Kontakt

InfoMentor
Spannmålsgatan 11
291 32 Kristianstad

Tel.växel: 044-200 123
E-post: info@infomentor.se

Infomentor

Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

InfoMentor Logo White
© InfoMentor 2022
locklaptopearthmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-rightplus-circle