Boka demo
Country
Choose country:

Lärare, visionärer och föräldrar!

Vi är föräldrar allihop. Flera av oss som jobbar här har lärarbakgrund och har själva jobbat med InfoMentor. Gemensamt för precis alla är att vi tycker att skolutveckling är viktigt och att vi har en övertygelse om att vi kan göra något för den svenska skolan. Läs mer om var och en genom att klicka på plusset vid bilderna. Varför vi har barnbilder? Ibland behöver vi påminna oss själva om att det inte var så länge sedan vi själva satt i skolbänken. Och tänk vad som har hänt på den tiden. Där kan vi snacka skolutveckling!

Klas Lilja

Koncernchef, VD Sverige

Klas är legitimerad lärare åk 1-7. Han har arbetat i 7 år som lärare och har även arbetat som pedagogisk konsulent inom pedagogisk programvara och kompensatoriska hjälpmedel. Förutom en lärarexamen har han också studerat ledarskap och organisationsteori. Klas har på senare år upptäckt att livets mening stavas golf.

Tel vx 044-200 123

Direkt 044-20 92 01

E-post klas@infomentor.se

Jan Gayen

Projektledare och kundansvarig

Jan är legitimerad 1-7 lärare och har efter 15 år i skolan arbetat som verksamhetsutvecklare med ansvar för huvudmannens systematiska kvalitetsarbete samt implementerat InfoMentor i sin dåvarande kommun. De tre senaste åren har Jan arbetat som rektor och förskolechef för två skolor och en förskola. Förutom att vara med familj och vänner på fritiden blir det några rundor golf, musicerande och fotografering.

Tel vx 044-200 123

Direkt 044-20 20 50

E-post jan@infomentor.se

Johan Andersson

Säljare och kundansvarig

Johan har en bakgrund inom kvalitets- och miljösystem och har arbetat i många år som projektledare, verksamhetsutvecklare, säljare och kundansvarig för IT-system till kommun, landsting och privat sektor. Är inbiten scout och musicerar gärna. Allra helst tillsammans med barnen.

Tel vx 044-200 123

Direkt 044-781 74 86

E-post johan@infomentor.se

Protiva Gyllerup

Innesäljare och kundansvarig

Protiva har lång erfarenhet inom området försäljning och arbetar som innesäljare och kundansvarig, men sköter också vissa bitar inom ekonomi och administration. På fritiden är Protivas stora passion matlagning.

Tel vx 044-200 123

Direkt 044-781 74 82

E-post protiva.gyllerup@infomentor.se

© InfoMentor 2022 / En hemsida från Bravissimo