Boka demo
Country
Choose country:

Våra samarbetspartners

Vi är stolta att som samarbetspartner ha:

Lars Gustafsson – www.larsgustafsson.se

Lars Gustafsson har utbildat tusentals chefer i allt från konflikthantering till hur arbetsglädje och prestationskultur skapas. Med föreläsningar på alla stora konferenser inom välfärdsområdet och för företag och organisationer har Lars skapat en kunskapsbank som han generöst delar med sig av. Med en ledarskapserfarenhet från prisbelönad chef till avsked vet Lars vad det innebär att gå igenom förändringens olika rum som individ, grupp och organisation.

Successful Schools – www.successfulschools.se

Successful Schools är startat av Mats Rosenkvist som grundade lärplattformen och företaget InfoMentor. Mats har passion och brinner sedan 1995 för skolutvecklingsfrågor. Han har sedan dess arbetat med skolutveckling och med IT-lösningar för skolan i både Sverige och internationellt. Under de senaste tio åren har Mats tillsammans med kollegor haft många uppdrag som sträckt sig över hela eller flera läsår. Uppdragen har handlat om att tillsammans med skolchefen och alla rektorer i kommuner eller friskoleorganisationer förbättra strukturen för kvalitetsarbetet och resultatstyrningen.

QualiFare – www.qualifare.com

QualiFare Consulting AB leverar värde i form av initiering, innovations- och tjänsteutveckling samt utbildning inom digitaliserade offentliga måltiders produktionsflöden. Deras bidrag leder till resurseffektiv måltidsproduktion, ökad miljönytta samt nya koncept hos både våra kunder och samarbetspartners. Självklart finns rapportunderlag som styrker men värdet är oavsett det konkreta som ges i form av omdirigeringsvinster: Minskad klimatbelastning, frigörandet av budgetmedel samt processoptimering.

© InfoMentor 2018 / En hemsida från Bravissimo