InfoMentor Logo

Det här är vår resa!

1999 fick vi den ganska självklara insikten att ”Alla elever ska nå målen”. Sedan dess har det varit grundtanken i allt vi har gjort och allt vi gör. Vi på InfoMentor arbetar för att förenkla skolvardagen för elever, vårdnadshavare, pedagoger och skolledare och varje dag loggar hundratusentals användare in i vår lärplattform. I över 20 år har vi vuxit, förnyats och utvecklats och en del av vår resa finns att följa nedan!

TID ATT Fokusera Jubileumsbilaga

Ungefär samtidigt som ABBA-musikalen Mamma Mia! har premiär i London bestämmer sig Mats Rosenkvist för att starta Projekt- och Omdömesdatabasen. Här hittar du den jubileumsbilaga som vi tog fram inför vårt jubileum 2019. I den blickar vi tillbaka med intervjuer av både Mats Rosenkvist, som startade InfoMentor en gång i tiden, och Niclas Walter, som var VD för InfoMentor 2019. Följ med på en tidsresa med InfoMentor och världen under åren 1999-2019.

Här kan du spana in vår tidsresa de första 20 åren »

En annan viktig och avgörande milstolpe i vår historia var när Stockholm Nordtech Group AB 2021 förvärvade samtliga aktier i InfoMentor P.O.D.B AB inklusive samtliga dotterbolag. Nordtech förvärvade InfoMentor med utgångspunkten att vara en långsiktig ägare utan en bortre horisont. Detta innebar ännu större satsningar på team och produkt för att fortsätta växa som ledare på den svenska och isländska marknaden. I och med förvärvet flyttades huvudkontoret till Kristianstad och leds av VD Klas Lilja.

Idag är InfoMentor en ledande leverantör av lärplattform för förskola och skola där vi kontinuerligt växer genom nya marknadsandelar. En framgångsfaktor ligger i att vi ser våra kunder som partners och att vi genom att vara lyhörda för våra kunders önskemål hela tiden förbättrar och utvecklar vår produkt med användaren i fokus.

Kontakt

InfoMentor
Spannmålsgatan 11
291 32 Kristianstad

Tel.växel: 044-200 123
E-post: info@infomentor.se

Infomentor

Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

lockmagnifiercrosschevron-downarrow-right