Boka demo
Country

Tid att Fokusera, Nr 4, 2018

I fjärde numret av tidningen Tid att Fokusera hittar du en intervju med Magister Nordström som blev rikskändis när han la ut elevernas unika hälsningar och fredagsdanser på sociala media. Här är hans idéer om hur du kan tänka utanför boxen och skapa ett team av en klass. Du kan läsa om hur du kan jobba smartare med InfoMentor och Google Classroom, få koll på nyheter i systemet och få värdefulla tips inför upphandlingen. Läs även Malla Taipales krönika om situationen i skolan och vad hon tror krävs av lärare och rektorer. Vill du ha ett tryckt exemplar? Skicka namn och adress till info@infomentor.se så skickar vi en tidning med posten.

Tyck till och vinn bok om ledarskap!

Vi vill gärna veta vad du tycker om innehållet i denna tidning – och vad du vill läsa mer om. Fyll i formuläret här nedanför och du är automatiskt med i utlottningen av boken Rektor, Sveriges viktigaste chef av Malla Taipale.

Under två decennier vände rektorn Malla Taipale flera skolor med stora utmaningar. Nu delar hon med sig av sin kunskap i en bok riktad till alla inom utbildningsväsendet. Boken tar avstamp från skolans vardag och handlar om ledarskap i grundskolan, och om hur en rektor får alla att spela på samma planhalva. Den beskriver praktiken i grundskolan och fungerar som stöd för både nya och befintliga rektorer.

Vi behöver ditt svar senast den 28/2 2019.

Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig.

Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig. Läs mer här

© InfoMentor 2019 / En hemsida från Bravissimo