Boka demo
Country
Choose country:

Tid att Fokusera, Nr 3, 2018

I detta tredje nummer av tidningen Tid att Fokusera delar Sollentuna kommun med sig av hur de har nytta av InfoMentor i sin vardag samt hur de använder appen InfoMentor Media för dokumentation på förskolan. Du kan läsa mer om det kostnadsfria självvärderingsverktyget Socratess, om vår GDPR utbildning för skolor och få koll på nyheter och vad som är på gång i InfoMentor framöver. Dessutom har författaren och journalisten Lisa Bjärbo skrivit en träffsäker krönika om hur antal pissråtteord och högläsning för barn kan sätta en hel värld i svaj. Vill du ha ett tryckt exemplar? Skicka namn och adress till info@infomentor.se så skickar vi en tidning med posten.

Tyck till och vinn ett bokpaket!

Vi vill gärna veta vad du tycker om innehållet i denna tidning – och vad du vill läsa mer om. Fyll i formuläret här nedanför och du är automatiskt med i utlottningen av ett bokpaket med böcker till barn i förskoleåldern. Böckerna är speciellt utvalda av författaren och journalisten Lisa Bjärbo. 

Bockarna Bruse på badhuset av Björn Rørvik & Gry Moursund
Den välkända sagan får nytt liv i denna tokiga berättelse. Stor humor och rafflande spänning!

Pudlar och pommes av Pija Lindenbaum
Tre hundar måste fly från sitt hemland och hamnar på ett nytt ställe där allt är konstigt och annorlunda. Lättbegripligt om flykt och emigration.

Vem ser Dim? av Maria Nilsson Thore
Dim är en liten, liten filur som bor djupt inne i skogen. Vem har tid att upptäcka den som är mindre?

Vi behöver ditt svar senast den 30/9.

Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig.

Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig. Läs mer här

© InfoMentor 2018 / En hemsida från Bravissimo