Boka demo
Country
Choose country:

Tid att Fokusera, Nr 6, 2019

I detta nummer har vi fokuserat på det där med digitalisering i skolan. Du kan bland annat läsa om Martin Bieber på Stenkulaskolan i Malmö som har satt som mål för sin arbetsplats att bli Sveriges ledande IKT-skola 2019. Vi tipsar om skolroboten AV1 som hjälper sjuka barn att hänga med i skolan och våra kunder ger smarta tips på hur du kan använda InfoMentor för att förenkla din skolvardag. Vi har även flera spännande nyheter, bland annat en efterlängtad app för personal och inom kort släpper vi InfoMentor Analys även för förskolan. Slutligen vill vi flagga för Jenny Nybergs krönika. Hon är rektor med lång erfarenhet av att utveckla en digital skolorganisation och här kan du läsa hennes tankar om digitaliseringens möjligheter i skolan. Mycket nöje med läsningen! Vill du ha ett tryckt exemplar? Skicka namn och adress till info@infomentor.se så skickar vi en tidning med posten.

Tyck till och vinn en bok!

Vi vill gärna veta vad du tycker om innehållet i denna tidning – och vad du vill läsa mer om. Fyll i formuläret här nedanför och du är automatiskt med i utlottningen av boken Organisera för en digital skola av Jenny Nyberg. Vi behöver ditt svar senast den 28/2 2020.

Organisera för en digital skola handlar om rektors unika möjlighet att genom strategi, systematik och stort engagemang driva utvecklingen mot ett digitalt förhållningssätt som präglar hela skolan. Den här boken är till bredden fylld av tips och inspiration! Jenny Nyberg utgår från egna erfarenheter kring digitalt ledarskap och de goda resultat Oxievångsskolan i Malmö uppnått genom gediget utvecklingsarbete.

    Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig.

    Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig. Läs mer här

    © InfoMentor 2021 / En hemsida från Bravissimo