Boka demo
Country

Tid att Fokusera, Nr 5, 2019

InfoMentor fyller 20 år och därför känns det självklart att vi har eleven i fokus i detta nummer. Emma Drevnor och hennes kompisar på Montessori Bjerred berättar hur de använder InfoMentor som ett stöd i vardagen. Du kan även läsa om hur skolor kan minska matsvinnet med vår kostnadsfria tilläggstjänst Måltidsoptimering, få koll på vad som är på gång i InfoMentor och tips på hur du enkelt kan hantera samtycke enligt GDPR. Krönikan i detta nummer är skriven av Beppe Singer, känd från tv-programmet Hjärnkontoret. Dessutom finns det en extra jubileumsbilaga där vi blickar tillbaka på de 20 år som gått. Vill du ha ett tryckt exemplar? Skicka namn och adress till info@infomentor.se så skickar vi en tidning med posten.

Tyck till och vinn bokpaket från Beppe Singer!

Vi vill gärna veta vad du tycker om innehållet i denna tidning – och vad du vill läsa mer om. Fyll i formuläret här nedanför och du är automatiskt med i utlottningen av ett bokpaket med signerade experimentböcker av barnens vetenskapsfavorit Beppe Singer. Vi behöver ditt svar senast den 30/9 2019.

Beppe Singer är bland annat känd som programledare för Hjärnkontoret, ett tv-program för vetenskapsintresserade barn, men han har även producerat och varit programledare för en mängd andra program. Han är utbildad kemist vid Lunds Universitet och har tidigare arbetat som lärare i kemi, fysik och matematik.

Böckerna som ingår i bokpaketet är Beppe testar! 15 experiment i köket, Beppe testar! 15 godisexperiment och Beppe testar! 15 detektivexperiment.

Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig.

Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig. Läs mer här

© InfoMentor 2019 / En hemsida från Bravissimo