InfoMentor Logo

Få inspiration och goda exempel.
Boka en utbildning.

Det är roligt att implementera en ny lärplattform! Även om det känns svårt och nytt i början. Därför är det viktigt att alla som ska jobba med lärplattformen förstår hur, vad och varför. Då blir det mycket, mycket bättre på sikt. Här finns också de utbildningar, den inspiration och goda exempel som behövs under terminen. Det som skapar diskussioner och nya sätt att se på saker som leder till förbättring och uppföljning. Allt det man behöver göra för ökad samsyn och höjd kvalitet i verksamheten.

Vad behöver ni utveckla?

Vid InfoMentors utbildningar möter vi enstaka lärare eller gärna hela organisationen på en skola, i ett skolområde eller i en kommun. Efter utbildningen fortsätter ni på egen hand eller med hjälp av oss för att nå det konkreta målet med utbildningen. Det finns utbildningar för både grundskolan och förskolan. Se förteckning över de utbildningar vi erbjuder i menyn och kontakta oss gärna om ni har några frågor.

Våra utbildningar

Läs mer om InfoMentors Certifieringsutbildningar här.
Läs mer om InfoMentors övriga utbildningar för användare här.
Läs mer om InfoMentors övriga utbildningar för skolledare här.

InfoMentor Academy – vårt självstudieverktyg

Vi vill också passa på att tipsa om vårt självstudieverktyg InfoMentor Academy. Här kan du i egen takt lära dig mer om de olika funktionerna i lärplattformen InfoMentor. Du hittar InfoMentor Academy här.

Några citat från våra deltagare

  • ”Mycket bra upplägg då utbildaren hade mycket goda förkunskaper om kommunens arbetssätt i InfoMentor.”
  • ”Det bästa var genomgången om Planering och bedömning.”
  • ”Jag tycker att det var den bästa fortbildningsdag jag fått på länge. Så otroligt användbart och pedagogiskt. Jag är jättenöjd!”
Logga in i demo
Går du någon av våra utbildningar? Klicka här för att logga in i vår demomiljö.
Logga in
Vi vill veta vad du tycker!
Har du gått någon av våra utbildningar? Då vill vi gärna veta vad du tyckte om den. Vänligen fyll i vår utvärdering här!
Utvärdering
Kontakt

InfoMentor
Spannmålsgatan 11
291 32 Kristianstad

Tel.växel: 044-200 123
E-post: info@infomentor.se

Infomentor

Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

lockmagnifiercrosschevron-down